من یه سوال دارم از ماماناشما هربار که میخواین پوشک عوض کنید بچه رو میشورید؟ یا با پنبه و اب یا دستما ...
من از همون نوزادی میشستم
خواهر شوهرم گاهی با دستمال مرطوب پاک میکرد یا دستمال دخترش عفونت گرفت ی مدت کلنم بدنش میسوخت
باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچکس موفق نخواهید بود؛آدمها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید. من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد. یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ، 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
اول آب رو باز کن و دمای آب رو تنظیم کن بعد برو بچه رو ببر
مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه
آخه ما پکیج داریم آب رو باز میکنیم یهو وسطش یخ میشه یهو داغ میشه میسوزونه
اول ابو بزار اوکی شه بعد بچه رو ببر ی دقه بیشتر طول نمیکشه اون ی دقه ام اب تغییر نمیکنه.خونه اکثرمون پکیجه
باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچکس موفق نخواهید بود؛آدمها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید. من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد. یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ، 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
آخه ما پکیج داریم آب رو باز میکنیم یهو وسطش یخ میشه یهو داغ میشه میسوزونه
پس تو آفتابه ای چیزی آب مناسب پر کن بگو یکی بریزه تو بشور
مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه
من یه سوال دارم از ماماناشما هربار که میخواین پوشک عوض کنید بچه رو میشورید؟ یا با پنبه و اب یا دستما ...
من تقریبا هر بار می شورم. اما الانا که بزرگتر شده مثلا اگه پوشک قبلی پی پی بوده و شستم، پوشک قبل خوابشو که عوض می کنم و با شستن قبلیم مثلا دو ساعت فاصله داشته نمی شورم اما صبح که بیدار شه در هر صورت چه جیش چه پی پی تا بیدار شه می شورم کلا به نظرم باید دستت بیاد که کی می شوری واسه فقط جیشاش. چون می گن زیاد بشورید هم پوست بچه خشک میشه، هم شاید بچاد بچه😌