2777
2789

چرا من فک میکنم دلمه فلفل تلخ میشه؟

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من منتظرم برگ مو بیاد دلمشو درست کنم

موادش یکیه

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم

دلمه های من معروفت.همیشه کنار دلمه فلفل دلمه گوجه هم میپزم ترکیبشون با هم عالیه.گوشت چرخ شده را با پیاز زیاد تفت میدم کمی دارچین فلفل سیاه پاپریکه بهش میزنم با رب دوباره تفت میدم.لپه را میپزم بعد برنج را اب کش میکنم خالی میکنم روصافی با مواد قاطی میکنم.داخل فلفل را خالی میکنم مواد را توش میریزم.داخل گوجه های خالی سده را تو مخلوط میریزم بعد موقع تفت گوشت بهش اصافه نیکنم

اول پیاز تفت میدی بعد گوشت اضافه میکنی بعد لپه و برنج بعد یکم رب گوجه و رب انار و ادویه تفت میدی آخر سر هم شوید و مرزه و ترخون 

دلمه هارو توشون خالی میکنی ، از موادت میدیزی توش 

یکم رب انار با اب مخلوط میکنی اندازه یه استکان میریزی تو قابلمه دلمه هارم میبینی 

۱الی ۱سالت و نیم بعد پخته 

و با نان سنگک تازه میل میکنی

اگه خدا بخواد میشه 😍😘
اگر اب زیاد بریزی موقع دم کشیدن تلخ میسه در غیراین صورت نه عالی میشه.اب باید کمی تهش بریزی

که اینطور.چون تو مرغ که میریزم بعدش حس میکنم تلخه جداش میکنم میندازم بره

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
اگه زیاد تفت داده بشه تلخ میشن

ممنون حتما یبار امتحان میکنم