2777
2789
عنوان

الوعده وفا من قول داده بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 34 پست
خیلی خیلی ازتون ممنونم

خواهش میکنم گلی جان

التماس دعا 🙏🏻 💚 

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توکل به خدا نماز استغاثه حضرت زهرا توسل بسیار به ائمه و شهدانماز شبختم قرآن برای امام زمان و نرجس خا ...

سلام عزیزم میدونی منم دقیقا عین شما ۲ ساله زجر میکشم بخاطر این مشکلم توبه حقیقی حقیقی کردم خیلی رو زدم به خدا و اهل بیت 

این دعاها و صدتای دیگه ام خوندم هرچی که فکر کنی اما هنوز کامل مشکلم حل نشده خیلی میترسم اما من خیلی ناامیدم همش خوابای بد میبینم از بس استرس و اضطراب و افسردگی دارم.کاش خدا هم کمکم کن  

مهربونا برای حل شدن مشکل زندگیم یه صلوات مهمونم میکنی 😔همیشه جوری محکم و سالم زندگی کن که هیچوقت مجبور نشی برا حفظ چیزای خوب زندگیت التماس کنی..
سلام عزیزم میدونی منم دقیقا عین شما ۲ ساله زجر میکشم بخاطر این مشکلم توبه حقیقی حقیقی کردم خیلی رو ز ...

عزیزممم نگران نباش ، فقططططط صبوری کن شک نکن خدا داره الان تورو میبینه، می‌دونه توی چه وضعیتی هستی .

درست میشه همه چیز 💚🫂

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚