2777
2789
عنوان

الوعده وفا من قول داده بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 34 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزدلم خوشحالم که خودت رو تو بغل خدا جا کردی❤

امیدوارم همیشه در آغوش امن و امان خداوندی، رو به بهروزی و بهبودی باشی🙏🏻

اگه این روزها دنبال معجزه می گردید، شاید خوندن تاپیک یکی مونده به آخر من براتون خالی از لطف نباشه😉🥰

توکل به خدا نماز استغاثه حضرت زهرا توسل بسیار به ائمه و شهدانماز شبختم قرآن برای امام زمان و نرجس خا ...

میشه شرایط و فواید نماز استغاثه رو توضیح بدین 

ببخشید میدونم خودم باید سرچ کنم ولی دنبال یه چیز خلاصه تر میگردم 

از عشاق چای شیرین و نون بربری با پنیر لیقوان☕️

میشه شرایط و فواید نماز استغاثه رو توضیح بدین ببخشید میدونم خودم باید سرچ کنم ولی دنبال یه چیز خلاصه ...

نیت دو رکعت نماز استغاثه کنید.

ابتدا دو رکعت نماز به کیفیت نماز صبح بخوانید.

پس از پایان نماز، سه مرتبه تکبیر «الله اکبر» بگو و سپس تسبیحات حضرت زهرا سلام الله را بخوانید: (سی و چهار مرتبه الله اکبر، سی و سه مرتبه الحمدلله، سی و سه مرتبه سبحان الله)

سپس به سجده می روی و صد بار می گویید: «یا مَوْلاتى یا فاطِمَهُ اَغیثینی»؛ اى سرپرستم اى فاطمه به فریادم برس.

سپس، جانب راست صورتت را بر زمین بگذار و همان ذکر را صد بار تکرار کنید.

مجدد به سجده رفته و ۱۰۰ مرتبه همان ذکر را تکرار کنید

سپس جانب چپ صورتت را بر زمین بگذار و صد بار دیگر، همان ذکر را تکرار کنید.

پس از آن، دوباره به سجده برو و اینبار ۱۱۰ مرتبه، همان ذکر را بگو و حاجات خود را بیان کنید، ان شاءالله که برآورده شود.

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚