2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سال ۹۹ ی رل سمی داشتم ک باهاش وارد رابطه شدم 

بخاطر اندامم   ک‌لاغرربودم بلهههه شدیدا

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  بهترین اتفاق زندگیم  ۴۰۴/۵/۱۴ كربلا رفتنه ورق جديدي از زندگیم بود🦋

فک نکنم

خودشون مگ چین 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

نه چون خیلی اعتماد به نفس دارم 

نه خیلی زیبام نه خیلی خوشتیپ فقط خودمو قبول دارم همینجوری ک هستم 

تاحالا کسی چیزی نگفته در این مورد ک ناراحت بشم 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
خود مردا هم زشتن

بابا اصلا زشتی زیبایی واقعا ملاک نیس

میبینی طرف خوشگله تا دهنشو باز میکنه دوکلمه درس نمیتونه بگه

از رو ظاهر نمیشه چیزی گف

اون واس تینیجراس ک دل میدن ب ظاهر

وگرنه اصل ی چی دیگس

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○