میخواستم شیر دوش برقی بخرم با توجه به این که گرون هس میخواستم ببینم کسی تجربه ایی داشته تا چه مدت شیرش خشک نشده اگر بخرم فایده ایی داره ?دستگاه اس ان اس چطور اونو اگر بخرم بدردم میخوره
الان شیر بسشه دخترم تا۴ماهگی صعودی وزن میگرف شیرم انقد زیادبود کم کم بزرگتر شد جاییش نمیرسه الان ش ...
خدا کنم همینطور باشه که میگی ممنون از دلداریت من واقعا تنهام هیچ کس پیشم نیس که چیزی ازش بپرسم کسی هم درکم نمیکنه همش میگن تو زیادی حساسی به جزییات توجه میکنی
خدا کنم همینطور باشه که میگی ممنون از دلداریت من واقعا تنهام هیچ کس پیشم نیس که چیزی ازش بپرسم کسی ه ...
ببینم منم دختراولم بخاطردلیلی که شماگقتی شیرخشکی شد فوق العاده بده بخدامردیم ازبس گرونه ودردسرداره امشیرخودموبه این دومی میدم راحت.....عزیزم بزارگرسنه بمونه بعدسینتوشیرین کن بزاردهنش میتونی ازرابطم استفاده کنی تو داروخونههست فقط نزاری شیرخشکی بشه که کارت تمومه
ببینم منم دختراولم بخاطردلیلی که شماگقتی شیرخشکی شد فوق العاده بده بخدامردیم ازبس گرونه ودردسرداره ا ...
همه راهارو امتحان کردم اصلا فایده نداره هر کس شیر خشک داد باید قبل چهل روز بهش دیگه نده من بعد چهل روز دقیقا دیدم سینمو نمیگیره چون قبل چهل روز نمیدونن بعدش هشیار میشن