2777
2789
عنوان

شیردهی

145 بازدید | 32 پست

میخواستم شیر دوش برقی بخرم با توجه به این که گرون هس میخواستم ببینم کسی تجربه ایی داشته تا چه مدت شیرش خشک نشده اگر بخرم فایده ایی داره ?دستگاه اس ان اس چطور اونو اگر بخرم بدردم میخوره 

شاغلی؟اگه شاغلی یا موقعیت زندگیت جوریه ک باید شیرتو بدوشی و به بچه بدی بگیر.ولی در غیر اینصورت کاربردی نیست.اگه بچه درست سینه تو بگیره و شیردهیت مرتب باشه شیرت خشک نمیشه

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا؟سینه نمیگیره مگ بچت

شیر خشک دادم بهش حالا سینمونمیگیره بخدا دیگه روانی شدم من بچه اولمه هیچ تجربه ایی نداشتم بهم گفتن شیر خشک بده شیرت کمه منم به حرفشون گوش دادم حالا خیلی ناراحتم که بچم از شیر مادر داره محروم میشه کاریم از دستم برنمیاد 

شاغلی؟اگه شاغلی یا موقعیت زندگیت جوریه ک باید شیرتو بدوشی و به بچه بدی بگیر.ولی در غیر اینصورت کاربر ...

به خاطر اینکه سینمو نمیگیره میخوام بگیرم تا چهارماه هم خشک نشه خوبه 

اون دستگاه رو نمیشناسم ولی شیر دوش برقی یکی از دوستام گرفت اول فکر کرد بدردش تمیخوره ولی خیلی زاضیه گرفته مخصوصا اوایلش که شیر کم بود

جراحت جایی است که روشنایی وارد میشود               مولوی
اتفاقا منم در همين موضوع تاپيك زدم خيليا ميگن خوب نيس  من شيرم داره كم ميشه و نميگيره دخترم

شما هم شیر خشک دادین ? حالا خیلیا میگن دستگاه اس ان اس خوبه اما هم گرونه هم خیلی جاها گیر نمیاد 

به خاطر اینکه سینمو نمیگیره میخوام بگیرم تا چهارماه هم خشک نشه خوبه 

با یه پزشک متخصص مشورت کن

دختردایی من این مدلی بود ولی اون تنبلیش میومد ب بچه شیر بده.در نهایتم شیرخشکی کرد بچه رو.میگفت بلد نیستم سینه بذارم دهن بچه در صورتی ک فقط تنبلیش میومد😐

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+
بله با شيشه دادم الان سينمو نميگيره اصلا خيلي ناراحتم 

حالا تو اینستاگرام تو پیج مهر مادر ی فیلم گذاشته در رابطه با دستگاه اس ان اس که بچه خیلی خوب سینه مادرشو گرفته اون لوله هم تو دهنشه من میترسم بخرم سینمو نگیره اونم بدردم نخوره 

نمیدونید تا چن مدت استفاده کرد 

الان دخترش بیست روزس گمونم هنوز گاهی استفاده میکنه چون اولش انکار شیر کمع ولی بعدش شیر زیاد میشه  و سینه سفت میشه بچه اون همه هم نمیخوره اون لحظه تو اون مرحله هم بدردش خورد و اصلا درد نکشید و بعدشم دخترش ماشالا شیر زیاد میخوره بدردش خورد میگفت اونی که بهم گفت بخر رو دعا میکنم 

جراحت جایی است که روشنایی وارد میشود               مولوی
شیر خشک دادم بهش حالا سینمونمیگیره بخدا دیگه روانی شدم من بچه اولمه هیچ تجربه ایی نداشتم بهم گفتن شی ...

شباتوخواب سینه بده

وگرنه اگ مک نزنه نهایتش۱ماه شیر دادی با دستگاه میاد بعدخشک میشه