2777
2789
عنوان

شیردهی

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 32 پست
با یه پزشک متخصص مشورت کن دختردایی من این مدلی بود ولی اون تنبلیش میومد ب بچه شیر بده.در نهایتم شیر ...

اتفاقا به نظر من شیر خشک سخت تره همیشه باید فکر اب جوش و شیشه شیر و شیر خشک باشی ی دفعه یکی از اینا نباشه به مشکل میخوری اما شیر مادر همیشه در دسترسه راحت بزار تو دهنش بخوره من همش از بی تجربگی این بلا سرم اومد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا تو اینستاگرام تو پیج مهر مادر ی فیلم گذاشته در رابطه با دستگاه اس ان اس که بچه خیلی خوب سینه ما ...

اگ اصصصصلاسینه نمیگیره ک هیچ

ولی اگ سینه میگیره زود ول میکنه و شیشه شیرمیخواد...

شیشه نده بهش کم کم ب سینه برمیگرده

شباتوخواب سینه بده وگرنه اگ مک نزنه نهایتش۱ماه شیر دادی با دستگاه میاد بعدخشک میشه

شبا تو خواب مک میزد الان اونم نمیزنه حتی روزا هم خوب مک میزد تو خواب اما الان دو سه روزه خیلی مک نمیزنه 

عزیزم اگرم بچت شیر خشکی شد بازم ناراحت نباش دست بالاشو میگم کاری به قضاوت های مردم نداشته باش هر مادری بهترین رو واسه بچش میخواد گاهیم درس پیش نمیره یا ادم اشتباه تصمیم میگیره دنیا به اخر نیومده خدارو شکر جوجت سالمه

جراحت جایی است که روشنایی وارد میشود               مولوی
 اگ اصصصصلاسینه نمیگیره ک هیچ ولی اگ سینه میگیره زود ول میکنه و شیشه شیرمیخواد... شیشه نده به ...

دست تنهام کسی پیشم نیس باید یکی باشه همه کاراتو بکنه تو فقط بچه رو نگه داری دو سه روزم همین کارو کردم اما نتونستم تحمل کنم خیلی گریه میکرد منم شیر خشک رو دادم بهش 

درسته جای شیرمادرو نمیگیره بخاطر خاصیت شیرمادر

ولی مادری ک بچه شیرخشکی داره راحتتره

مخصوصا چندماهه ک بشن فوق العاده شییییطون. ی مک میزنه میره😟😟 بلند بشی بری میگه چرا میریییی

انتظار داره بشینی پیشش با سینه بیرون😂 اون هی مک بزنه بره پی بازی دودیقه بعد باز بیاد مک بزنه اصن ی وضعی

دست تنهام کسی پیشم نیس باید یکی باشه همه کاراتو بکنه تو فقط بچه رو نگه داری دو سه روزم همین کارو کرد ...

بده بره شیرخشکو بابا

راحت

ن نگران غذاتی

ن نفخش

ن حساسیت غذایی

سبک سنگین نمیشه شیر

ن نگران سیر نشدنی

۵دقیقه مک میزنه میره تا دوساعت

ن مث شیرمادریا ۲۴ساعته اویزون وچسبیده ب سینه 

بیرون و  سرکار هم راحت میری.وابستگیشون کمتره ب مادر

بده بره شیرخشکو بابا راحت ن نگران غذاتی ن نفخش ن حساسیت غذایی سبک سنگین نمیشه شیر ن نگران سیر ...

حالا همه بهم میگن شیر خشک که بهتر از شیر مادره مگه ما چی میخوریم همش غذای شیمیایی اون شیر مادرای قدیم بود که بدرد میخورد 

حالا همه بهم میگن شیر خشک که بهتر از شیر مادره مگه ما چی میخوریم همش غذای شیمیایی اون شیر مادرای قدی ...

دقیقااینم حرفیه

تازه دندونای بچه ی ک شیرمادرمیخوره خخخیلی زودخراب میشه ازبس شیرینه

دقیقااینم حرفیه تازه دندونای بچه ی ک شیرمادرمیخوره خخخیلی زودخراب میشه ازبس شیرینه

چی بگم من فقط ناراحتیم از اینه که خودم شیر داشتم اصلا تا یک ماهگی صدای گریشو نشنیده بودم. با خودم میگم لابد شیر داشتم که گریه نمیکردخ اما حالا یکم شیر خشکش دور شه گریه میکنه 

چی بگم من فقط ناراحتیم از اینه که خودم شیر داشتم اصلا تا یک ماهگی صدای گریشو نشنیده بودم. با خودم می ...

همش ب گرسنگی نیس 

بیشتر دل دردن تواین سن

نینی دوست من تا ۳ماهگی انگار ۲۴ساعته سینه تودهنش بود الان خوب شده دل درداش

اگ شیرخشک میدی پستونکم بوده حتما

مک میزنه اروم میشه درد دلش.

چی بگم من فقط ناراحتیم از اینه که خودم شیر داشتم اصلا تا یک ماهگی صدای گریشو نشنیده بودم. با خودم می ...

الان شیر بسشه

دخترم تا۴ماهگی صعودی وزن میگرف شیرم انقد زیادبود

کم کم بزرگتر شد جاییش نمیرسه الان شیرم