2777
2789
عنوان

زن بابا

| مشاهده متن کامل بحث + 5464 بازدید | 68 پست
وااای یعنی بابات زن گرفته بعد هم اورده تو خونه پیش مامانت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟،...ببخشیدا ولی بابات خیلی بی چش ...

میشه توهین نکنی من واسه بابام میمیرم تحمل ندارم یکی به بابام توهین کنه 

آره الان تو یه شهر دیگن نمیتونه دوتا خونه اجاره کنه

استارتر 

شرايط زندگيتون سخته 

شما هم كم سن هستي 

ولي اصل مشكلات شما به تصميم غلط پدرت مربوط ميشه و نه هيچكس ديگه، نه پدر زن بابا، نه دوست پدرت ، نه هيچكس

دلم براي مادرت خيلي سوخت ولي خودش هم در شرايط به وجود امده نقش داره

مطمئنا انقدر مسايل مختلف دست به دست هم دادن تا اين شرايط بوحود اومده و احتمالا راه حلي هم براش نباشه

خودت سعي كن هنري ، حرفه اي ،مهارتي رو كسب كني تا هميشه بتوني روي پاي خودت باشي 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه توهین نکنی من واسه بابام میمیرم تحمل ندارم یکی به بابام توهین کنه  آره الان تو یه شهر دیگ ...

بیچاره مامانت نه تنها از شوهر شانس نداشته از بچه هم شانس نیاورده. دلیل تمام بدبختیای مادرت هرز پریدن باباته تو انوقت میگی بابام؟ من اصلا باور میشه انقدر بی تفاوتی و بدبختیای مادرت نمیبینی به نظرم سر کارمون گذاشتی

میشه توهین نکنی من واسه بابام میمیرم تحمل ندارم یکی به بابام توهین کنه  آره الان تو یه شهر دیگ ...

عزیزم مثه اینکه این قضیه خیلی عادیه براتون..بابات خیانت کرده هوو اورده سر مامانت.مامانتو شماها رو یه عمر پیش همه سرافکنده کرده حالا شما به جای اینکه پشت مامانتون در بیاین و باباتو حسابی ادب کنید اینجوری ازش دفاع میکنی..هر جای دیگه بود بابارو پرت میکردن از خونه بیرون و دیگه اسمشو نمیاوردن...تو شهرتون دیگه چند همسری زیادی عادی شده...

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹
من ازدواج کردم اونم تو ۱۴سالگی

دل بابات خوش..تو الان باید سر درس و مشقت باشی و به فکر کنکور و دانشگاه و رشته مورد علاقه ت باشی...

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹
بابات زن گرفته عمه من خیانت کرده پس....اونا بگن..مرد اگه نخواد به کاری کنه فلک چاره ش نمیکنه...اونا ...

اصلنم ایندو  نیست پدر زن لعنتیش بود هی زنگ میزد بهش بابام بعد از اینکه از کیش اومد یه مغازه باز کرد زنه هروز میومد مغازه به بهانه های مختلف 

و رفتن پیش هزارتا رمال و جادوگر یه بار عموم اومد خونمون که ما.هواره رو درست کنه رفت بالای پله ها تا یه کاغذ کنده که روش یه تیکه پارچه بود یه بار دیگه منو دختر عموم داخل بالشت یه کاغذ دیگه پیدا کردیم

خوب  مقصر اصلي تر پيدا شد  مسولان يه مملكت كه فكري به حال اصلاح فرهنگ غلط يه منطقه نميكن ...

اینا اصلاح نمیشن احتمالا که ۴ تو زن عادیه 

من خیلی باباییم ولی کافیه پیشانی بابام روی مامانم چروک بشه اون موقع دیگه قاطی میکنم 

استارتر جان اینجور که شما برخورد میکنز پس برو یا حرفه ای یاد بگیر چون احتمال هوو زیاده و تقصیر شوهرتم نیست تقصیر اونیه که به زور میخواد روی سرت بساط پهن کنه که حداقل غصه نخوری