2777
2789
عنوان

زن بابا

| مشاهده متن کامل بحث + 5464 بازدید | 68 پست
چرا پدرتون یه زن دیگه‌گرفته؟

قبلا بابام کیش کار میکرد زندگیمون خیلی بودولی بابای لعنتی زن بابام هی زنگ میزد بیا من و خواهرم اولتر با عموم اومدیم از هیچی خبر نداشتیم بعد چند ماه بابا ومامانم اومدن شهرمون بابام تعمیر کار ماشینه اومد ماشین تعمیر میکرد داییم معتاد بود اونموقع ما تو یه خونه زندگی میکردیم یکی از وسایل ماشین بابام گمشده بود همین بهونه شد که ما از اون خونه بریم ولی جالبش این جاست پدر زن بابام دنبال خونه میگشت حالم ازش بهم میخوره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای چرا تو یه خونه اخه  مامانت فرشته هست      که تونسته دووم بیاره به خدا

مامانم صبرش زیاده ولی من وخواهرام صبر نداریم آخه یه دختر ۱۷ساله و۱۳ ساله و۱۲ساله و ۵ساله چقدر صبر و تحمل دارن 

وااای یعنی بابات زن گرفته بعد هم اورده تو خونه پیش مامانت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟،...ببخشیدا ولی بابات خیلی بی چشم و روئه...از روی مامانت و شماها خجالت نکشید واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹
اینکه بابات بهتون خیانت کرده و زن گرفته بازم با این حال میگی عاشقشی برام عجیبه

بابام خیانتی نکرد همش تقصیر ودوستش و پدر زنش بودجالبش اینجاست دوست بابام اونم میخواست زن بگیره حدم خواهر زنه بابام رو ولی زن اون ماشاالله خیلی سر زبون داره رفت دره خونشون آبروشون برد شوهرشم جرات نداره رو حرف زنش حرف نمیزنه

اون یکی خواهرزن بابام زندیگیش رو ویرانه های یکی دیگه ساخت الانم سال به سال بچه میاره

من حالم بهم میخوره از شخصیت اون زنای کثیفی که میان بساط زندگیشون رو .....

روی زندگی مردم پهن میکنننن...واقااااخاک دو عالم تو سرشون

اسمش آدم است اما تو باور نکن  گاهی کاری می کند که از پس هیچ گرگی بر نمی آید ..!  
آخی عزیزم هفده سالته تو شهرتون چندهمسری طبیعیه؟ مادرت چطور اجازه داده؟ قانونا میتونسته شکایت کنه

چهارتا زن مامانم اهل شکایت واینجور چیزا نیست بخاطر این تحمل میکنه ناراحتیه ما رو نبینه 

مگه میشه به زور اومد زن کسی شد که زن داره خب حتما مرده پا داده که اونم اومده خانومی میکنه رو زندگی مامانت البته ببخشید که اینجور میگم ولی به نظر من بابات خیانت کرده نه به مادرت و شما بلکه به خودش به خاطر عذاب شما

بابام خیانتی نکرد همش تقصیر ودوستش و پدر زنش بودجالبش اینجاست دوست بابام اونم میخواست زن بگیره حدم خ ...

بابات زن گرفته عمه من خیانت کرده پس....اونا بگن..مرد اگه نخواد به کاری کنه فلک چاره ش نمیکنه...اونا گفتن بابات گفته به به ....

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹
چهارتا زن مامانم اهل شکایت واینجور چیزا نیست بخاطر این تحمل میکنه ناراحتیه ما رو نبینه 

یا اکثر امام زاده ها ۴ تا زن عادیه من میکشم مردی رو که سایه سر من باشه بعد بخواد اونو با ۴ نفر تقسیم کنه والا بی سایش میکنم