2777
2789
عنوان

طلااا

| مشاهده متن کامل بحث + 870 بازدید | 52 پست
ندیدی کیسه برنج ۱ تومنی شده ۲ تومن یا ماست و پنیرو کره کلی قیمتش اومده پایین گوشت از کیلویی ۸۰۰ شده ...

😂😂به امید خدا که واقعا همینطور بشه. آممممممممین🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود..پسرم😍💎✨

بله یک طرف قضیه این هست که برای همه مردم خوب میشه 

اما به اینم فکر کنیم شاید یه بدبختی کلی رفته سرکار و از تفریح و فلان زده و پول جمع کرده بعد طلا خریده که سرمایه باشه براش بعد یهو طلا یه جوری بکشه پایین که حتی با فروش طلا به همون پس انداز اولیه اش هم نرسه خب براش اذیت کننده هست دیگه 

گرچه که پایین اومدنش بهتر از بالا رفتنش هست ولی خب گفتم از این زاویه برای بعضیا سخته

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بله یک طرف قضیه این هست که برای همه مردم خوب میشه اما به اینم فکر کنیم شاید یه بدبختی کلی رفته سرکار ...

اونا هم یه بار ضرر کنن بهتر از اینه که در نهایت اون چند گرم طلا رو با ادامه گرونیا بفروشن برای خرید نون

اینجوری نگوبعضیا از ناچاری این کار میکنن چون میبینن هرکاری میکنن از زندگی عقبنبرا اینکه سرمایه اندک ...

دقیقااااا

یه خانم تو نی نی سایت گفت ماشین فروختیم

طلا خریدیم که ماشین بهتر بخریم

طلا رو ۸۲۰۰

گفت ۳۰۰ میلیون ضرر کرده تاالان 🙁🙁🙁🙁

من چند تا آنلاین شاپ داشتم گفتن چون دلار اومده پایین محصولات کاهش قیمت دارنمحصولات پوستی لباس کفشوار ...

ساده نباش حتی برنجم دوبرابر شده

سبزی خوردنم گرون کردن😂😂😂

دیگه روغن هم نیست چرااا ؟؟؟؟؟

میخوان قیمتارو حسابی افزایش بدن

طرف تو اخبار ایران هم گفت نمیدونم اسمش چی بود

گفت شیر و مرغ هم گرون میشه امسال .