2777
2789
عنوان

طلااا

| مشاهده متن کامل بحث + 870 بازدید | 52 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کی گفته ارزون تر نمیشه؟همین ۲ روزی ک طلا اومد کلی محصولات وارداتی کاهش قیمت داشتن من اقتصاد دان نیست ...

عزیزم دقیقا چه محصولاتی ارزون شده ؟

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود..پسرم😍💎✨

اینجوری نگوبعضیا از ناچاری این کار میکنن چون میبینن هرکاری میکنن از زندگی عقبنبرا اینکه سرمایه اندک ...

اتفاقا کسی که سرمایه اندک داره نباید وارد بازارهای پرریسک طلا و دلار و ملک بشه ،کسی باید وارد این بازار بشه که بالای۵۰۰ میلیون خرید بکنه و حداقل یک سال صبر بکنه

اونایی که برای پر کردن خلا زندگی وارد دلالی میشن خیلی آسیب میبینن کار هرکسی نیست

انشالله انقد ضرر کنن تا اخر عمر یادشون بره هجوم ببرن

از خدا میخام این قلب سیاه و سنگی را ازت بگیره و به جاش یه قلب گوشتی بهت بده.آمممین🤲🏻🤲🏻🤲🏻

من یه مقدار کم دارم عزیزم ارزومه باسنگ بیابون یکی بشه

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫پروفایل عکس خودمه کپی نشه🙏🌹 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

فعلا ک دوباره رفت بالا

اینا الکیه.چ بیاد پایین چ بره بالا قیمتا صعودیه. الان میگن با دلار بالا خرید کردیم دلار بره بالا میگن ببین رفت بالا قیمتا هم رفته روش

سیاست خ عجیبه و پیچیده سردرنمیاریم

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

اتفاقا کسی که سرمایه اندک داره نباید وارد بازارهای پرریسک طلا و دلار و ملک بشه ،کسی باید وارد این با ...

درسته

ولی تو چند ماه قبل یهو خیلییییی قیمت طلا بالا رفت

من اطرافم بودن کسایی ک باید خرداد خونه تمدید میکردن و پول نیاز داشتن و میدونستن پس اندازشون برا تمدید کافی نیست

وقتی دیدن طلا هی داره زیاد میشه رفتن طلا گرفتن ک بفروشن و پول پیش خونشونو جور کنن 💔

ولی خب بازار طلا و سکه برا مردم عادی سود نداره چون سرمایه انچنانی ندارن و ب قول شما باید تایم طولانی بگذره تا سود کنن

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
من چند تا آنلاین شاپ داشتم گفتن چون دلار اومده پایین محصولات کاهش قیمت دارنمحصولات پوستی لباس کفشوار ...

زمانی که خودت نرفتی تو شهر دور بزنی و با چشای خودت ندیدی گوشت و شیر و ماست و سیب‌زمینی و پیاز و مانتو شلوار و کفش ارزون شده، اونموقع باور کن...

لان شمااقتصاددان هستی؟طلا بیاد پایین خوراک و پوشاک ک ارزون نمیشه فایدش واسه شما چیهمسکن هم کلی قیمتش ...

عزیزم ما خونه برا فروش داریم

کجا قیمتش رفته بالا☹️☹️☹️

بازار راکده

مشتری نیست

دوتا رو دادیم اجاره