2777
2789

صیغه دائم خوندیم یه ماه دیگه عقدمونه

مامانم از همون روز اول گیر داده با نامزدم برم معاینه شم

ولی نامزدم با حالتی که انگار چندشش شد نگاه کرد و گفت که چی بشه من بهت اعتماد دارم تو دختر با خانواده ای هستی

الان باز مامانم گیر داده برید معاینه شم

ولی خب آخه مادرمن، حرف ماما و پزکشک زنان اصلا گواه نیست تو دادگاه ففط نظر پزشکی قانونی گواهه اونم فقط با درخواست دادگاه انجام میشه خودشم اکثر اینایی که معاینه میکنن نوع هایمن رو اشتباه میگن

خب من رعایت میکنم دیگه به نامزدم هم گفتم قبل عقد ممنوعه اون چیزا... نمیدونم چیکار کنم بخدا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نرو خودتو کوچیک نکن

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                          پ بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

ب هیچکس نگو تنها برو بگیر نگه دار 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

بگیر ولی فقط و فقط پیش خودت باشه به هیچکس نشونش نده نه نامزدت نه کس دیگه ای

گفتم که بدرد نمیخوره گواهی ماما و پزشک زنان

بگیرم هم فایده نداره اگه مشکلی هک پیش بیاد که خدا نکنه اونموقع هم میگه از کجا معلوم رشوه دادی 

نری ب نامزدت بگی ک مادرم مجبورم کرده برم بگیرم!! اشتباه نکنی اینو بری بهش بگی کم کم در اینده فکر میکنه مشکلی داشتی ک مادرت هی برای این کار مجبورت کرده

کلا ن از شوهرت پیش خونوادت بگو و ن از خونوادت پیش شوهرت

بعدشم صیغه دائم دیگه همون عقده مگه چیز جدید هم اضافه شده؟!

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست

نرو .

این موضوع فقط به خودت و نامزدت مرتبطه وقتی دوست ندارید انجامش ندید . یجوری توهینه انگار .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑