2777
2789
عنوان

ایده زیبایی🌱🤍

187 بازدید | 22 پست

‹#زیبایـی

با این‌ ماسک‌ پوستتو صاف‌ کن🦋 :

- دو قاشق غذاخوری آرد برنج🥄🍚.

- یه قاشق غذاخوری ماست🥛🥣.

- یه قاشق غذاخوری عسل💘🍯.

- باهم مخلوط کنید.🥢🌸.

- روی پوست تمیز بزنید.✨🧖🏻‍♀.

- بعد از ده پونزده دقیقه بشورید.🚿.

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

-چہ رنگ هایے رو باهم ست کنیم؟🌱💕

طوسی و لیمویی🌸👩🏼‍🍳

مشکی و قرمز🤾🏻‍♀💛

طوسی و صورتی🤎📦

قرمز و سفید🌿🍓

صورتی و سفید🍶💕

خاکی و آبی💙🐳

کرم و سفید🤍🌱

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ایموجی هاش کنار جملات چه مچ شدن😂😂😂😂

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...
ببخشید عزیزم شما استفاده کردید؟نتیجه گرفتید؟

نه والا من استفاده نکردم🥲

#ایده مراقبتی مو👩🏻

درمان موخوره با این نکات

1:از شونه چوبی استفاده کن💁🏻‍♀️

2:موهاتو با اب داغ نشور🛁

3:موهاتو خیس شونه نکن🚿

4:موهاتو با باد سرد خشک نکن🌬

5:موهاتو به طور منظم کوتاه کن✂️

6:روغن. زیتون ونارگیل اسفاده🥥🫒

رشدموهاتوسه‌برابرکن

روغن فندق را بر روی پوست سر و مو ها ماساژ دهید، بگذارید یک شب بماند و سپس با آب و شامپو بشویید.

در روشی دیگر 2 قاشق غذاخوری پودر فندق را با 2 تخم مرغ ترکیب کنید و آن را بر روی موها بمالید، بگذارید 20 دقیقه بماند و سپس با آب گرم و شامپو خوب بشویید.🍀

-پیشگیری از موخوره✨=]

•| موهاتون رو با آب داغ نشورید

•| موهای خیس رو شونه نکنید

•| موهای خیس رو اتو نکنید

'ارامش ذهن میخوای؟

🧹┊•اطرافتو تمیز کن

💭┊•افکار منفیتو بنویس

🎼┊•آهنگ بی کلام گوش کن

🎨┊•هنر و نقاشی فراموش نشه

☕️┊•چای و دمنوش درست کن

📚┊•کتاب های روانشناسی بخون

⥂ #ایده 

چگونه بدنی خوشبو داشته باشیم؟

-دوش گرفتن روزانه‹🚿🌸›

-استفاده از عطر ، ادکلن و‹🏃💕›

-استفاده از جوش شیرین‹🌙🍃›

-پوشیدن لباس های نخی‹☁️›

-شیو کردن‹🤸‍♂️🕸›

-جایی که هستید رو خوشبو نگه دارید‹🌱›

-آب زیاد بنوشید‹💧›

-لوسیون های بدن معطر استفاده کنید‹🌻

↶ماسک رفع سیاهی پوست🧖🏼‍♀🌸

⿻៹.¹ سیب زمینی🥔 رنده ڪنید

⿻៹.¹ لیـــــمو اضافه کنیـــــد 🍋

⿻៹. بزارید روی پوست و بعد ²⁰مین

⿻៹.بشورید🛁هفته‌اۍ 3 بار🍓

2790
2778
2791
2779
2792