mehrbanoo07 مدیر عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 695 عنوان بیدار شدن برای نماز صبح | مشاهده متن کامل بحث + 864 بازدید | 76 پست کسایی که بیدار میشین چطور بیدار میشین من همیشه خواب میمونم چند روزم هست خیلی دیر پامیشم خوابم زیاد شده میشه راهکار بدین چطور قبل از اذان صبح پاشم هم نماز بخونم هم نخوابم دیگه شبا هم همیشه ۱۱نهایت ۱۲میخوابم عادتمه... تهِ همه ی راه هایی که میگفتن به نجات دهنده می رسه،با خودم روبرو شدم...🫂✨ میشه برای حاجتم صلوات بفرستی؟💕🌸✨ 1404/01/26 | 13:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
burger عضویت: 1400/12/07 تعداد پست: 7480 حتی برنامه نصب کردم سوال ریاضی حل میکنم بازم میخوابم🤦🏻♀️همیشه نهایت هفت پامیشدم الان چند وقته تا ... نمیشه که ۱۲_۱ بخوابی صبح ۴/۵ پاشیینی کلا ۳/۵_۴/۵ ساعت بخوابی؟خب خیلی کمه حداقل ۶ ساعتو بخواب من عاااشق زمستونم❤️
mehrbanoo07 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 695 نمیشه که ۱۲_۱ بخوابی صبح ۴/۵ پاشیینی کلا ۳/۵_۴/۵ ساعت بخوابی؟خب خیلی کمه حداقل ۶ ساعتو بخواب اره شیش ساعت لازمه همون ده یازده شب بخوابیم مثلا تا پنج صبح تهِ همه ی راه هایی که میگفتن به نجات دهنده می رسه،با خودم روبرو شدم...🫂✨ میشه برای حاجتم صلوات بفرستی؟💕🌸✨
mehrbanoo07 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 695 من چند بار بیدار میشم چند بار هم نمیشمبا زنگ موبایل من گوشی روم جواب نمیده چند وقته🤦🏻♀️ تهِ همه ی راه هایی که میگفتن به نجات دهنده می رسه،با خودم روبرو شدم...🫂✨ میشه برای حاجتم صلوات بفرستی؟💕🌸✨
یردنسکا۸ عضویت: 1403/09/16 تعداد پست: 1499 واقعا جواب میده؟جالبه خیلی شنیدم تو تاپیکا اینو😁 خب امتحان کن،فک کن دارو داری اون زمان باید بخوری
mehrbanoo07 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 695 خب امتحان کن،فک کن دارو داری اون زمان باید بخوری اره امشب امتحان میکنم حتماً 🌸انشاءالله که جواب میده تهِ همه ی راه هایی که میگفتن به نجات دهنده می رسه،با خودم روبرو شدم...🫂✨ میشه برای حاجتم صلوات بفرستی؟💕🌸✨
mehrbanoo07 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 695 ممنونم از همگی 🌹✨ تهِ همه ی راه هایی که میگفتن به نجات دهنده می رسه،با خودم روبرو شدم...🫂✨ میشه برای حاجتم صلوات بفرستی؟💕🌸✨
نسیم۲۰۱۳ عضویت: 1403/09/05 تعداد پست: 430 سلام عزیزم شام باید با خواب حداقل ۳ ساعت فاصله داشته باشهاگه کسی رو هم دارید که کمکتون کنه و بیدارتون کنه خیلی عالیه آیه ی آخر سوره کهف هم اگه شب موقع خواب بخونین ان شاءالله صبح راحت تر می تونین بیدار بشین
نسیم۲۰۱۳ عضویت: 1403/09/05 تعداد پست: 430 همیشه یازده نهایت دوازده خوابم عادتمه ساعت خوابتو پنج دقیقه پنج دقیقه جلو بیار به ۱۰ برسون خیلی راحت تر صبح ها بیدار میشی
جولیتا عضویت: 1401/05/27 تعداد پست: 3299 با اپلیکیشن باد صبا ،اذانی که بهترین حس رو بهم میده میذارم و خداروشکر سروقت با صدای قشنگ بیدار میشم من اذان مهدی یراحی و اذان انتظار رو دوست دارم.
morvarid_59 عضویت: 1403/09/07 تعداد پست: 66 از خداوند مدد بگیرید و دیگه اینکه توصیه شده برای بیدار شدن ،ایات پایانی سوره کهف را بخوانید همان ساعتی که بخوان بیدار میشین
میوه_دلم2 عضویت: 1403/11/28 تعداد پست: 224 ببین یکوقت خون آدم غلیظ میشه،خواب سنگین میشه،حجامت الان فصلشه ،واینکه خواب با آرامش داشته باشی مهمه،از طرفی هم فکر میکنم شیطون این وسط خیلی فعاله چون سوال ریاضی رو حل میکنی ولی برا نماز پا نمیشی
aydook عضویت: 1403/08/07 تعداد پست: 5753 من اگه بیدار شم اول واسه نینی سایتیا دعا می کنم که انقد من عاقل رو همراهی کردن !🥲
mehrbanoo07 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 695 ساعت خوابتو پنج دقیقه پنج دقیقه جلو بیار به ۱۰ برسون خیلی راحت تر صبح ها بیدار میشی ممنونم از راهنمایی تون❤️حتما انجام میدم تهِ همه ی راه هایی که میگفتن به نجات دهنده می رسه،با خودم روبرو شدم...🫂✨ میشه برای حاجتم صلوات بفرستی؟💕🌸✨