2777
2789
عنوان

جنی که دیدم

323 بازدید | 27 پست

شما هم تجربتون رو بزارین 

خب نمیدونم به دنیای ماورا و متافیزیک اعتقاد دارین یا خیر ولی من با تمام وجودم معتقدم مطابق کلام قران هستن و تو این جهان صرف وجود انسان عقلانی و منطقی نیست.

من چندین بار تجربه کردم و همه چیز از یه خواب شروع شد. 

من چندسال پیش خواب دیدم که تو روستای پدریم که تعداد خانوارها زیادهم نیستن و روستا پر از باغ و کوه هست، قرار گرفتم و روستا خالی از سکنه است 

اسمون تاریک و من وسط باغی هستم تنها 

برگشتم دیدم یه پیرزن خمیده که با چادر مشکی پوشیده شده افتاد دنبالم و من تا دیدمش فرار کردم ولی سرعتش به موازات سرعت من هی بیشتر میشد تا که خسته شدم و از درخت بالا رفتم و وقتی صورتمو برگردونم ب زمین نگاه کنم دیدم جلومه و منو کشید پایین 

یه صلوات میفرستی برام لطفا  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جن جایی که انسان باشه نیست و اونا هم مثل ما موجودات خدا هستن و دارن زندگی میکنن و کاری ب کسیم ندارنل ...

دقیقا

تا کار به کارشون نداشته باشی نمیان سراغت اصن کاری ندارن

چه بی تابانه میخواهمت،ای دوری ات آزمون تلخ زنده به گوری

خب اگه علاقه دارین بیاین بگین شماهم تا من تجربیات بیداریمو تعریف کنم

من خواب بودم،  یهو با یه ضربه محکم به کمرم بیدار شدم،  به ناحیه ضربه که نگاه کردم جای چند انگشت قرمز شده بود 

کاربری دست دو

جن جایی که انسان باشه نیست و اونا هم مثل ما موجودات خدا هستن و دارن زندگی میکنن و کاری ب کسیم ندارنل ...

پس داستان حضرت سلیمان کشکه 

یا ظهر عاشورا که به کمک اومدن ولی امام حسین قبول نکرد 

بنظرم چیزی که تو سایت مهمه ادب هست اگر دوست ندارین شرکت نکنید ممنونم 

پس داستان حضرت سلیمان کشکه 

یا ظهر عاشورا که به کمک اومدن ولی امام حسین قبول نکرد 

بنظرم چیزی که تو سایت مهمه ادب هست اگر دوست ندارین شرکت نکنید ممنونم 

دقیقاتا کار به کارشون نداشته باشی نمیان سراغت اصن کاری ندارن

بعضیا واقعا مشکل دارن و میخان با افکار مسخره و ساخته ذهنشون بقیه رو هم اشفته کنن و ب هم بریزن و اطلاعات غلط بدن فقط برای سرگرمی 

لایک نکن.

دقیقاتا کار به کارشون نداشته باشی نمیان سراغت اصن کاری ندارن

بعضیا واقعا مشکل دارن و میخان با افکار مسخره و ساخته ذهنشون بقیه رو هم اشفته کنن و ب هم بریزن و اطلاعات غلط بدن فقط برای سرگرمی 

لایک نکن.

نه بابا همه جا هستند مخصوصا اگر خاکش قرمز باشه

مرض هم دارند

یه بار شکل مامانم درومد از خواب پروند منو یه خبر بهم داد

یه بار شکل پدربزرگم

یه بار به شکل دود سیاه که جسم داشت ، روی بچه چند ماهم خیمه زده بود، که رفتم سمتش ، بچه از خواب پرید تا نیم ساعت گریه میکرد

یه بار تو کمدی که درش اصلا بسته نمیشد ، زندانیم کردن تو بچگی.  تک فرزندم

احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند  استالین دیکتاتور روسیهً ،خواست که برای او مرغی بیاورند او آنرا گرفت در حالیکه با یک دست آنرا میفشرد با دست دیگر شروع به کندن پرهای آن مرغ کرد مرغ از درد فریاد می زد و سعی می کرد از هر راه ممکن فرار کند. پس از پایان کار به یارانش گفت: "حالا ببینید چه اتفاقی می‌افتد" او مرغ را روی زمین گذاشت و چند دانه گندم جلوی او ریخت و از او دور شد همکارانش دیدند که مرغ بیچاره در حال درد و خونریزی او را دنبال میکند استالین با دانه‌های گندم ، مرغ را به هر گوشه از اتاق بسمت خود می‌کشید در همه این مراحل مرغ پی در پی ، او را تعقیب می‌کرد و قدم به قدم همراه او بود!!استالین گفت:مشاهده می‌کنید که مرغ با وجود تحملِ تمام دردهایی که من برای او ایجاد کردم؛ به دنبال من می‌آید  احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند!
من خواب بودم، یهو با یه ضربه محکم به کمرم بیدار شدم، به ناحیه ضربه که نگاه کردم جای چند انگشت قرمز ...

شاید باورتون نشه من یکی از تجربه هام مشابه شما بود ولی جای انگشت نموند ولی حس دستش رو قشنگ الانم درک میکنم 

من نصفه شب با یه ضربه به کمرم بیدار شدم گفتم شاید خواهرمه به زور چشمامو باز کردم دیدم کسی نیست ولی چون خسته بودم خوابیدم صبح زود ک همه خواب بودن من اماده شدم برم سرکار قشنگ انگار یه نفر منو هل داد به سمت خونه انقد ترسیدم ک کیفمو برداشتم به طرف کوچه دویدم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز