2789
عنوان

جنی که دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 27 پست
پس داستان حضرت سلیمان کشکه یا ظهر عاشورا که به کمک اومدن ولی امام حسین قبول نکرد بنظرم چیزی که تو سا ...

عزیزم اونا امام و پیامبر بودن معصوم بودن و با ما ادمای عادی فزق میکردن و توانایی هایی هم که خدا بهشون میداده با ما متفاوته و همه اینا هم ب فرمان خدا بوده 

لایک نکن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقاتا کار به کارشون نداشته باشی نمیان سراغت اصن کاری ندارن

ببین گلم درسته نمیتونم بهت اسیب بزنن و جسمتو به دست بگیرن ولی با مطالعه دقیق و متون فقهی میبینی گاهی برای یه اذیت روانی کوچیک ممکنه حضور پیدا کنن ولی نه تو اسیب جسمی میبینی نه این اتفاق ادامه داره 

یه صلوات میفرستی برام لطفا  

خب اگه علاقه دارین بیاین بگین شماهم تا من تجربیات بیداریمو تعریف کنم

چند سال پسرم خیلی کنجکاوی میکرد در مورد جن

اومدن سراغمون...

یبار نصف شب در اتاق خوابمونو محکم زدن 

خونمون دوطبقه بود هر روز و هرشب صدای دوییدن میشنیدیم

خیلی واضح بود

لوستر هامون بی خود بی جهت تکون میخورد

پسرم چندبار جنی که شبیه من بود و کنارش دیده بود

تا اینکه انقدر دعواش کردم تا بیخیالشون شد 

عزیزم اونا امام و پیامبر بودن معصوم بودن و با ما ادمای عادی فزق میکردن و توانایی هایی هم که خدا بهشو ...

نه اخه داستان حضرت سلیمان دقیقا روایت از حضور جنیان بین خود مردم بود 

و اینکه اگ این ادامه دار باشه میگم بیماری روانی هست و فلان ولی مثلا چندسال پیش یه چند ثانیه به وضوح میبینی و ادامه هم نداره و میری تحقیق میکنی میبینی اینطورم نیست که کلا دنیاشونو از ادما جدا کنن 

به هرحال من خودم چون علاقه به شنیدن تجربیالت مشابه داشتم تاپیک زدم وگرنه قصد ترس و توهم نداشتم 

یه صلوات میفرستی برام لطفا  

تجربه هام به قدری زیاد هستن که توی یه کتابم جا نشه ولی اگه خلاصه و کلی بخوام بگم همیشه توی خواب و بیداری میان بالا سرم و گاهی اذیت میکنن و چیزهایی که توضیحش کمی سخته

کاربر آقا
ببین گلم درسته نمیتونم بهت اسیب بزنن و جسمتو به دست بگیرن ولی با مطالعه دقیق و متون فقهی میبینی گاهی ...

عزیزم ما توخانواده کسی و داریم ک مستقیما با این چیزا سر و کار داره همه چی و وارد و بلدم سالهاس...میدونم خودم همه چیو

چه بی تابانه میخواهمت،ای دوری ات آزمون تلخ زنده به گوری

نه اخه داستان حضرت سلیمان دقیقا روایت از حضور جنیان بین خود مردم بود و اینکه اگ این ادامه دار باشه م ...

بله شایدم برای افراد عادی هم اتفاق بیوفته و بتونن ببیننشون

ولی اینو میدونم جادوگرایی که با جن در ارتباطن گناهه هم برای انسان هم برای اجنه

لایک نکن.

اونا اجازه نشون دادن خودشونو به ما ندارن مخصوصا اگر مسلمان باشن 

چون حائلی بین ما دنیای جنیان هست که فقط با چله و ریاضت های سنگین پرده از جلوی چشممون کنار میره 

بله به استناد قران وجود دارن ولی اجازه حضور نه  

بچه ها منم چند بار ی اتفاق افتاده. 

یه بار مهمون داشتیم من لیوان‌های چایی رو جمع ک دم بردم داخل آشپزخونه.

مهمونا داشتم حرف می دن 

نگام داخل آشپزخونه بود دیدم انگاری یکی  ظرف ریکا  را بلند کرده تو هوا چپ و راست تکون میده و با شدت کوبیده شد روی سینک.

بقیه فقط صدای کوبیده شدن رو شنیدن اما من دیدم خیلی ترسیدم

متاهل و البته متعهد (درخواست دوستی بهیچ وجه قبول نمی کنم)