2821
2789
عنوان

یعنی فهمیده

286 بازدید | 30 پست

داشتیم تو حیاط با دوستم راجع به 2تا از دوستام که خیلی داره رفتارشون بد میشه و یکجورایی توهین آمیز حرف می‌زدیم و گله میکردیم،امروز صبح که خواب بودم اون طرف )که راجع بهش حرف میزدیم)اصلا منو بیدار نکرد برای کلاس دانشگاهم،

یعنی ممکنه  اومده باشه حیاط دنبالمون شنیده باشه؟🥲

صاحب این کاربری عوض شده است.🚶‍♀️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هم غیبتش‌ می‌کنی هم بیدارت می‌کنه

گفتم گله میکردم نه غیبت چون اون شب یه رفتار بدی باهام داشت ولی من بهش چیزی نگفتم دوباره رفتارش تکرار کرد بازم چیزی نگفتم

همیشه یه آدم عاقل اگه از دست کسی ناراحته و دوست و آدم خوبیه بعضی کاراش رو مخه رودرو به خودش بگین اگه ...

اره میدونید نمیخوام بگم چی گفت ولی خب همه فهمبدن من ناراحت شدم مقصر خودم بودم که جوری رفتار کردم انگار چیزی نشده دوباره تکرار کرد

چه توقعاتی دارید! غیبتش رو کردید میخواید بیدارتون هم کنه؟؟

کامنتارو خوندین من چی نوشتم؟میگم گله کردم چون یه حرکت بدی راجع بهم تو جمع زد اها شما بودین ساکت میشدین؟

بااینکه منم ساکت بودم چیزی نگفتم فقط بعدش گله کردم پیش دوستش

کامنتارو خوندین من چی نوشتم؟میگم گله کردم چون یه حرکت بدی راجع بهم تو جمع زد اها شما بودین ساکت میشد ...

نخوندم. گله رو باید پیش خودش میکردی عزیزم نه دوستش. صبح شاید یادش رفته ببین بعد رفتارش باهات چطوره

اره میدونید نمیخوام بگم چی گفت ولی خب همه فهمبدن من ناراحت شدم مقصر خودم بودم که جوری رفتار کردم انگ ...

بش بگو اگه درست نشد اون موقع شما رفتارتو سرد کن و در حد سلام و علیک باهاش رابطه برقرار کن .هرکی لایق این نیست که بهش بی احترامی بشه باز با طرف بگو بخند داشته باشه انگار هیچ اتفاقی نیفتاده حرفی نزده شده وقتی طرف بدونه و بفهمه شما میدونی یا کاراش باعث بی احترامی میشه میفهمه که باید به شما احترام بزاره همین طور شما به اون .

نخوندم. گله رو باید پیش خودش میکردی عزیزم نه دوستش. صبح شاید یادش رفته ببین بعد رفتارش باهات چطوره

اره مشکل من همینه هی کوتاه میام خیلی مسخره اس واقعا 

بهم بی احترامی میشه چیزی نمیگم

واقعا برا خودم متاسفم  که بعدش بایذ همچین بشه

بش بگو اگه درست نشد اون موقع شما رفتارتو سرد کن و در حد سلام و علیک باهاش رابطه برقرار کن .هرکی لایق ...

ببیند حیف طرف تو سایته میترسم بخونه

اما با رفتاراش در حق همه داره بی احترامی میشه خودش فکر میکنه بامزس اره حتما بهش میگم بااینکه هزار بار گفتم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز