2777
2789
عنوان

یعنی فهمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 30 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببیند حیف طرف تو سایته میترسم بخونهاما با رفتاراش در حق همه داره بی احترامی میشه خودش فکر میکنه بامز ...

وقتی همتون میبینید اخلاقش اینه چرا باز باهاش خوب برخورد میکنین عادتش میشه به همه بی احترامی میکنه .باید یه جوری رفتار کنین بدونه کارش اشتباست .

شنیده باشه مهم نیست وقتی کار بدی کرده این تویی که باید عکس العمل نشون بدی حالا بدهکارم شدی !!

اره واقعا موندم برا چی میترسم

صاحب این کاربری عوض شده است.🚶‍♀️
وقتی همتون میبینید اخلاقش اینه چرا باز باهاش خوب برخورد میکنین عادتش میشه به همه بی احترامی میکنه .ب ...

اخه بهترین دوستش پشتشه ما تو یه اتاقیم و خب 

نمیخوان دعوا پیش بیاد چون غیر من 2نفر دیگه ام هستن کلا5 تا تو یه اتاقیم بعد اونا مثلا پیش من یا کلا غیر مستقیم تو جمع نشون میدن ناراحت شدن ولی دوستش همش پشتشه 

چه ترسی ،اتفاقا محلش نده تا متوجه بشه کارت بر عکسه ها !!!

نمیدونم من کلا خیلی بی زبونم 

حتما همینکار میکنم اینبار مرگ یبار شیون یبار

بزار خوششون باشه بعدا سر اونم همین بلاها میاد محلشون نده

نه از اون میترسه اصلا به اون چیزی نمیگه

مثلا اینجوری که به شوخی مثلا میگه اره چرا فلان چیزو نیوردی فلان ظرف نشستی غذا درست نکردی که مریم(دوستش)درست کنه انگار مثلا اون نمیخوره چیزی بعد اونم هرهر خوشش میاد که پشتشه میخنده

نمیدونم من کلا خیلی بی زبونم حتما همینکار میکنم اینبار مرگ یبار شیون یبار

من چون خودم خوابگاه بودم تو اتاق شش نفره ،همیشه حد و مرزت و برا همه چی چه وسایل چه رفتار مشخص کن.تو چهار سال یه بارم به مشکل خاصی بر نخوردم .

من چون خودم خوابگاه بودم تو اتاق شش نفره ،همیشه حد و مرزت و برا همه چی چه وسایل چه رفتار مشخص کن.تو ...

کار درست رو شما کردی متاسفانه من دیگه خیلی رفتارم اشتباه بود خیلی زود صمیمی برخورد کردم