2777
2789

اول گوشتو تو روغن سرخ کن که برشته بشه بعد در بیار پیاز خلالی رو سزخ کن که عسلی بشه بهش نمک زردچوبه ادویه کاری و دارچین بزن گوشتارو روش بچین رب رو با اب قاطی کن و بریز روش و زیرشو حسابی کم کن ک خوب جا بیفته 

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مرغ های چهارتکه رو با آب و نمک و ادویه و دوتا پیاز نصف شده میزارم نیم پز بشه . بعد مرغ ها رو از آب بر میدارم اب مرغ رو از صافی رد میکنم.

مرغ ها خوب سرخ میکنم با روغن داغ تا بریون بشن.

بعد پیاز رنده میکنم میزارم سرخ بشه . توی اب مرغی که کنار گذاشتم نمک ادویه اگه کم داشت میزنم و رب اضافه میکنم و هویج حلقه شده و فلفل دلمه دو سه تکه میندازم با آلبوبخارا میریزم توی پیازهای سرخ شده و میزارم خوب به جوش بیاد بعد اول سینه مرغ رو بعدم روش رون ها رو میچینم با شعله کم میزارم خوب جا بیفته

من قبل از پخت دوساعت مرغ رو تو آب نمک میخوابونم بوی زهمش گرفته بشه تو این تایمم سس مرغ رو درست میکنم،فلفل دلمه هویج و پیاز رو  تفت میدم باهم تا شیشه ای بشه  سرخ نه ها شیشه ای بشه پیازام بعد  ادویه هام ،ادویه کاری ،زردچوبه فلفل سیاه ،و پودر سیر رو باهاش یه تفت کوچیک میدم ربم رو فاطی میکنم تفت میدم ک بوی خامیش گرفته بشه ،بعد از دوساعت مرغ رو در میارم از آبنمک  ،آبکشی نمیکنم دیگه ک شوریش بره میچینم کف قابلمه سس رو مریزم روش یه لیوان آب و زعفران میریزم روش   در قابلمه رو مزارم با حرارت کم بپزه،در آخر هم باز یه کم زعفران میزنم 

مرغ رو دم میکنم خیلی خوشمزه میشه حدودا دوتا پیاز خلالی میچینم کف قابلمه یا ماهیتابه بعد هویج به ازای هر تکه مرغ یک یا دو تکه و یک دانه فلفل ریز خرد شده میچینم روی پیاز ها و در اخر تکه های مرغ رو میچینم بعدش رب رو جدا سرخ میکنم در حد دو لیوان اب اضافه میکنم و با روغن فراوون روی مرغ ها می‌ریزم بعدش زیر ماهیتابه رو روشن میکنم میگذارمش روی حرارت ملایم و تا اخر پخت دربش رو باز نمیکنم

در آخر اگه شد مرغ هارو در میارم سرخ میکنم با سیب زمینی سرخ کرده خیلی خوب میشه

تنها چیزی که میتونم بهت بگم اینه که به هیچ عنوان نذار خونابه ی مرغ قاطی غذا بشه 

از قبل خوب رگ ها رو فشار بده، یا از یه روز قبل بذار توی آب نمک

یا اول بذار با آب ساده روی حرارت و قبل از به جوش اومدن آب برش دار بشور و دوباره بذار بپزه

اگه جوابت رو ندادم بدون حرفات خیلی احمقانه بوده حوصله ت رو نداشتم .