2777
2789
🥺عزیزمی خیلی ناراحت شدم بخدا 💔 همش تقصیر رفتارای پدرت هسش خیلی تاثیر میزاره. الان که عصبی بداخلاقی ...

چاره ای نداشتم. این ی بخش از اون چیزیه ک تجربه کردم...

هیچکس کمکم نکرد. دستمو دراز کردم ولی هیچکس.

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

اینطور انگار حس زندانی که دیگران تصمیم بگیرن برا زندگیت خیلی حس بدیه درحالی که خیلی بده زندگی خودته ...

از ما گذشت

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شوهر من ۱ماهه ازدواج کردیم حقوقش ثابت نیست آزاده یک ماه میبینی ۸۰میلیون گیرش میاد ۲.۳ماه نمیره یخ ما ...

بابات چطور مخالفت کرد سختگیری نکرد مت که بابام برعکسه

سوپر مارکت داره؟

نه 

بنا کار گیره خودش انجام میده 

خداروشکر کار الانش ۲۰۰میلیون ۲ماه براش در آورد 

ولی خب کولر خریدیم و ماه عسل کیش رفتیم تموم شد . ۸۵کولر . یه ۵۰تومنی هم کیش و خورده هاش 

من رفتم دکتر هم هزینش زیاد شد برا پوست...

الان یه ۳۰.۴۰تومنی کلا موجودی حسابمون باقی مونده بود

اومد خونه یه ۲هفته خونه بود بعد دیروز رفت سر کار . فک کنم سر این کار جدیده روزی ۲تومن 

من هیچم و تو در تمامِ هیچِ من همه‌ای..🫂🫀

نه بنا کار گیره خودش انجام میده خداروشکر کار الانش ۲۰۰میلیون ۲ماه براش در آورد ولی خب کولر خریدیم و ...

اها الان بهتر شده کار بنایی  من چند سال پیشا  چهارسال پیش عشقم بنایی میکرد ولی خو درامدش اینطور نبود دیگه بنایو ول کرد 

چون بعضی خانواده ها ب کار ازاد گیر میدن بخاطرهمین همو میخاستین دوست بودین؟

نه خداروشکر خونه داشت ماشین داشت حقوقش هم اوکی بود میانگین ماهی ۳۰تومن . حالا ۱۰تومن کمتر یا بیشتر 

اها الان بهتر شده کار بنایی من چند سال پیشا چهارسال پیش عشقم بنایی میکرد ولی خو درامدش اینطور نبود ...

نه بنایی شوهرم فرق می کنه کار رو می گیره انجام میده تحویل میده 

مثلا خونه یا دیوار مدرسه یا جدول بندی یا بیشتر سنگ کاری می کنه 

نه بنایی شوهرم فرق می کنه کار رو می گیره انجام میده تحویل میده مثلا خونه یا دیوار مدرسه یا جدول بندی ...

یعنی پروژه  بهش میدن انجام  میده تحویل میده؟

یعنی پروژه بهش میدن انجام میده تحویل میده؟

نه مثلا پیمان کار یه جدول بندی داشت ۵۰۰۰متر بود انجام داد سر این کار البته با داداشش و رفیقش شریک بود هر نفری تقریبا ۲۰۰میل گیرشون اومده همون پولی که گفتم خرج کیش و کولر شد