2777
2789
عنوان

سوال دارم درمورد باشگاه

205 بازدید | 25 پست

دوستان من قبلایه مدت بدنسازی میرفتم وولش کردم یه مدت الان مجددمیخوام برم باشگاه حالا یکم اضافه وزنم دارم میگم همزمان هم ایروبیک برم هم بدنسازی خوبه لاغرمیکنه؟ مثلاسه روز بدن سازی دوروز ایروبیک یااینکه بعضی هامیگن ایردبیک کارکن بعدش بدنسازی شماتجربه ای دارید ممنون میشم بگید

قد و وزنت چنده

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚خدا دیرگیره ولی شیر گیره👌🏻🤣این روزا حلال زاده ها در رنجن👌🏻وطن یعنی سرای ترک تا پارس،وطن یعنی خلیج تا ابد فارس🫶❤️یک مرد واقعی از شما حمایت میکنه و به شما آزادی عمل و اندیشه میده، مرد واقعی در پوشش غیرت باعث اذیت و آزار شما نمیشه ،اما یک نر واقعی شما رو محدود میکنه و آزادی عمل رو از شما میگیره👌🏻من یک زنم خودم میتوانم واسه پوشش، رفتار و گفتار خودم تصمیم بگیرم و احتیاج به دخالت هیچ مردی نیس✌🏻💯کلمات فمنیست و روشن فکری واسه فشاریا فحش حساب میشه😂🤦🏻♀️من از نسل پادشاه کوروش کبیرم😍🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم بدنسازی بهتره 

چون به بدنت فرم میده و تقویت عضله هم انجام میده اگر برنامه مناسب داشته باشی یه لاغری خیلی خوب می تونی داشته باشی منتها با سلامتی و حفظ زیبایی بدن اما ممکنه دیر تر به نتیجه برسی چون باید یه مدت کار کنی که بدنت بیوفته روی چرخه چربی سوزی و عضله سازی

ایروبیک هم خوبه و خب فکر کنم زودتر لاغر شی 

اما یکی رو انتخاب کن و برو ، چون اگر هر دو رو بخوای بری یهو به بدنت شوک وارد میشه و خسته میشی 

دوستان این چیزایی که گفتم صرفا بر اساس تجربه خودم بوده و البته اینکه من کلا ورزش بدنسازی رو بیشتر دوست دارم پس مربی های عزیز نریزید سرم😂🤭

قدم ۱۵۵ وزنم یکم‌زیادشده ۶۱

خیلی اضافه وزن نداری

بدنسازی برو عضله هاتو تقویت کن در کنارش رژیم بگیر...

ایروبیک هم بری باید رژیم بگیری ولی باتوجه به اینکه خیلی اضافه نداری کار با دستگاه خوبه

کربو هیدرات کم بخور پروتیین بیشتر

قندو حذف کن

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚خدا دیرگیره ولی شیر گیره👌🏻🤣این روزا حلال زاده ها در رنجن👌🏻وطن یعنی سرای ترک تا پارس،وطن یعنی خلیج تا ابد فارس🫶❤️یک مرد واقعی از شما حمایت میکنه و به شما آزادی عمل و اندیشه میده، مرد واقعی در پوشش غیرت باعث اذیت و آزار شما نمیشه ،اما یک نر واقعی شما رو محدود میکنه و آزادی عمل رو از شما میگیره👌🏻من یک زنم خودم میتوانم واسه پوشش، رفتار و گفتار خودم تصمیم بگیرم و احتیاج به دخالت هیچ مردی نیس✌🏻💯کلمات فمنیست و روشن فکری واسه فشاریا فحش حساب میشه😂🤦🏻♀️من از نسل پادشاه کوروش کبیرم😍🤍

به نظرم بدنسازی بهتره چون به بدنت فرم میده و تقویت عضله هم انجام میده اگر برنامه مناسب داشته باشی یه ...

مرسی عزیزدلم بابت راهنمایی کاملت خیلی لطف کردی🥰❤️

نه میگفت از بدنسازی توقع کاهش وزن نداشته باشین

مربیت خیلی بی سواده😅

چیزی که بدنو لاغر یا چاق میکنه میزان کالری دریافتیه نه نوع ورزش

نقصان کالری داشته باشی با پیاده روی ام لاغر میشی فقط عضلاتت قوی نمیشه 

چشم مرسی عزیزم بابت اطلاعاتی ک بهم دادی🥰❤️

مسیرت سبز💚✨️

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز