2777
2789

شوهرم اصلا محبت نمی کنه هیچ وقت حرف قشنگ نمیزنه شبا هم جدا از هم می خوابیم دوست داشتم بهش خیانت کنم اما هم از لحاظ اعتقادی نمیتونم و هم اینکه شوهرم می کشتم ، ولی واقعا تشنه محبت ام چرا شوهرم نمیفهمه که یه زن نیاز به محبت داره ، شوهرای شما چی کارا میکنن برای ابراز علاقه ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیانت چیه عزیزم با زبون خوش منطقی درنهایت نفهمید با عصبانیت باهاش حرف بزن حالیش کن

حالا من که خیانت نمیکنم اصلا از لحاظ اعتقادی نمیتونم 

حرف زدن تاثیر نداره 

شوهر من صدسال یه بار یه محبت کلامی ریزی می‌کنه

ولی من تو زندگی روزمره سعی میکنم از تلاشش برای زندگی ، محبت و عشق و درک کنم.

بعد اینکه بچه آوردم پسرم مثثثل خودم عاطفی و با محبته و مثل من لمسیه و مدام دوست داره بچسبه بهم و بغلم کنه.

کلی تاثیر داره روم...البته نه اندازه محبت همسر...ولی مثلاً ده بار که بهم میگه دوستت دارم عاشقتم بهترین مامان دنیایی یا ده بار بوسم می‌کنه بغلم میکنه،کمی حالم بهتر میشه...

من نمیگم خیانت خوبه، ولی چرا همه دارید جبهه میگیرید بجای اینکه بهش راه حل بدید، این همه مردا صبح تا شب دارن به زناشون خیانت میکنن هیچ کی به هیچ جاش بر نمیخوره تا اینکه یه زن بخواد فقط بهش فکر کنه ادم بده میشه همه بهش میپرن

باهاش صحبت کن راجع به نیازات بگو 

آنقدر سخت نگیر 

اگه نمیتونی از مشاور کمک بگیر

مردها مثل ما زنها فکر نمیکنن همشون هم نمی دونن باید چیکار کنن شاید هم می دونن ولی نیاز به یه تلنگر دارن یکی باید بهشون یاد بده 

انشاءالله به همه خواسته هاتون برسید