2777
2789
عنوان

حالم بده

141 بازدید | 28 پست

میشه کمکم کنید

من یکشنبه امتحان زیست و امروز امتحان فارسی داشتم هر دوتا را حالم بد شد و ندادم امتحانشونا حتی نخوندم براشون 

بعد الان هر دوتا شون گذاشتن. برای فردا

الان من فارسیم تموم شذ(63 بیت بود)

ولی زیستم مونده 

امتحان فصل پنجه که در مورد کلیه و ادراره 

الانم من قهوه و انرژی زا باهم خوردم که تا صبح بیدار باشم 

نه تنها چشام داره از خواب بسته میشه بلکه از حالت تهوع هم دارم میمیرم زیر دلمم درد میکنه 

بگید من چیکار کنم

خیالم از فازسی راحت شده ولی زیستا یه کلمه هم بلد نیستم امتحاناش هم خیلی سخته و اینکه نمرش می ه مسترم و من نباید خراب کنم 💔😖

منم امروز مریض شدم 😭😭

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

یجور برنامه بریز ویدیو ببین یه جمع بندی ساده کن بگیر بخواب بیشتر از ساعت ۲ بیدار نمون

فصل کلیه فصل آسونیه

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

منم خیلی دلم میخواد این کارا کنم ولی اگه نمرم بد بشه باعث سر افکندگی خانوادم میشم💔

ولش کن به یک امتحانه؟ 

سلامتیم مهمتره ! تا موقع امتحان هر چی بتونم روخوانی میکنم ، شد شد ، نشد مهم نیس

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

من باید جمع کنم اگه بیشتر از یک نمره کم بیارم بدبخت میشممم💔

خب دیگه عزیزمن تو ی روز ک نمیشه دوتا درس با حجم سنگینو خوند و جمع کرد

بدن کم میاره

کم کمش دوروز براش وقت میذاشتی

ولش کن به یک امتحانه؟ سلامتیم مهمتره ! تا موقع امتحان هر چی بتونم روخوانی میکنم ، شد شد ، نشد مهم نی ...

امضات 🤌 خیلی موافقم باهاش

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

یجور برنامه بریز ویدیو ببین یه جمع بندی ساده کن بگیر بخواب بیشتر از ساعت ۲ بیدار نمونفصل کلیه فصل آس ...

من میترسم کلا از زیست حفظیاتم خیلی بده اصلا نمیتونم حتی برم بخونمش حس میکنم هیچی بلذ نیستم کسیا میشناسی قشنگ توضیح بده ؟🥺

من یکشنبه از استرس شدم و از درد دارم میمیرممم💔

فردا دوتا امتحان داریم خیلی سخته

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

2790
2778
2791
2779
2792