2777
2789
عنوان

حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 28 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

موفق باشی گلم 🥹❤️

من هیچی نخوندم بخاطر اینکه ویروس گرفتم امروز سرم وصلم کردن در این حد حالم خرابه 😭 انشالا توهم موفق بشی

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

من میترسم کلا از زیست حفظیاتم خیلی بده اصلا نمیتونم حتی برم بخونمش حس میکنم هیچی بلذ نیستم کسیا میشن ...

نگران نباش ، مفهومی بخون دوتا سوال حل کن راجت جواب میدی ، نه اونقدر مطمئن نمیشناسم ولی سرچ کن در حد ۱ ساعتی ببین اگه خوب توضیح میداد

نشد هم یه دور خودت بخون بعد سوال حل کن

فقط یه چیزی بهت میگم خواهرانه که شاید الان بگی نه و گارد بگیری و قبول نکنی ، ولی هیچی تو دنیا ارزشش بیشتر از تو و سلامتیت نیست . هیچی .

درس ، حرفای خانواده ، فامیل ، مردم ، افسردگی و ... همه اینا ارزش اینو نداره به خودت آسیب بزنی تمام تلاشتو بکن اگه به اون چیزی که میخوای رسیدی مثلا نمره کامل امتحانای فردات که خیلی خوبه ، ولی اگه نشد فدای سرت . بعدا که بزرگتر شدی میفهمی هیچی ارزش این همه حال بدیاتو نداشت ، نمیگم تلاش نکن ولی به خودتم آسیب نزن

موفق باشی ❤

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

قربونت عزیزم 😍❤️

❤️

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

نگران نباش ، مفهومی بخون دوتا سوال حل کن راجت جواب میدی ، نه اونقدر مطمئن نمیشناسم ولی سرچ کن در حد ...

واقعا ممنونم ازت بابت تموم حرفات باعث آرامشم شدی🥺❤️🫂