2777
2789

نه معلومه پرسیدن نداره۰ ترجیحن میرفتم خارج همسر دیگه ای برمیگزیدم😄😄

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره

مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچه‌ت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگه‌ای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی.‌‌..وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی می‌تونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))

قبول کنم که شوهره یه راست بره یکیو بیاره سرم؟!؟!

قبل از اینکه احساس کنید افسرده اید، یا اعتماد بنفستان ضعیف است،ابتدا مطمین شوید توسط یک مشت عوضی محاصره نشده اید. !،،زیگموند فروید!
دختردایی منم شرایط شمارو داشت تازه ایشون طی دوسال فک کنم فقط دوبار همسرشونو دیدن؛سخت هست ولی ب شرایط ...

گاهي وقتا پشيمون ميشم از اين رابطه ولي دوسش دارم داره به خاطر من كار ميكنه 

يني شوهرتون اونجا بود؟

نه.. ماها هر دو ایران نبودیم اصلا.

از آلمان به خاطر کار همسرم رفتیم آفریقا برای 5 سال.. من بعد از سه سال و نیم بچه ها را برداشتم و برگشتم آلمان  چون هم آفریقا نمیتونستم برم سرکار و من بدون کار بیرون واقعا احساس بدی به زندگی دارم و هم اینکه کلا آلمانو خیلی دوست دارم و از زندگی تو افریقا با همه امکانات زیادی که داشتیم خوشم نیامد (به خاطرت محدودیت مثل سر کار و نبود امنیت چندان و ...).. برای همین با بچه ها برگشتم  و همسرم بعد از تمام شدن قراردادش اومد.  یک سال و نیم طول کشید.. ولی با بچه واقعااااا سخت بود.. مخصوصا که پسر کوچکم 1 سال و نیمش بود..  همسرم البته 3 ماه یکبار میامد پیشمون برای دو سه هفته. 

در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد