2777
2789

......‌ کل پولم بدم به یه زمین که جای معقول و رو به پیشرفت هست یا آپارتمان تک خواب بخرم ۵۰۰میلیون از پولم بدم طلا کدوم بهتره ؟

خدا جونم به مشکل برخوردم و دوباره اومدم سمت تو کمکم کن من خیلی تنهام  منو تنها نزار من برای همه خوب می‌خوام تو هم برای من خوب بخواه تا بشود خوب 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه میتونی دو سه سال صبوری کنی زمین بخراگه نه مورد دوم

اره دیگه ولی میترسم چون به اندازه طلا رشد نمیکنه

خدا جونم به مشکل برخوردم و دوباره اومدم سمت تو کمکم کن من خیلی تنهام  منو تنها نزار من برای همه خوب می‌خوام تو هم برای من خوب بخواه تا بشود خوب 
ما هم 1 میلیارد و دویست دادیم زمین خریدیم سال قبل و 400 و خورده ای طلارو طلاها سود کردیم ولی زمین حت ...

منم از همین میترسم چون برا سرمایه گذاری می‌خوام نمیدونم رو این قیمت خرید طلا عاقلانه هست یا نه 

منم از همین میترسم چون برا سرمایه گذاری می‌خوام نمیدونم رو این قیمت خرید طلا عاقلانه هست یا نه

بزار پایین تر بیاد بعد بخر چون حتما دوباره میره بالا

بعد طلا رو میتونی تیکه تیکه بفروشی موقع نیازت ولی زمینو نمیتونی که

سلام بچه ها برای شستشوی پتوها و پرده هاتون دیگه به خشکشویی ندید، این  لباسشویی صنعتی اگر جاشو داشته باشید بهترینه و میتونید همه چیو باهاش بشورید. به سایتش سر بزنید AKROPARS.COM  اینم شمارشون 02153843