2777
2789
جنگلبانی هم شغل قشنگیه

خیلی برای خانواده استرس زاست. من بچه بودم موبایل نبود همیشه نگران بابام بودیم. گاهی با ماشین چندساعت میرفتن و بعد چندین ساعت پیاده تا درختا رو سرشماری کنن. گاهی راه طبیعت رو گم میکردن چون طبیعت اگر آدم اشتباه کنه گم میشه و همه جاش شبیه همه 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خیلی برای خانواده استرس زاست. من بچه بودم موبایل نبود همیشه نگران بابام بودیم. گاهی با ماشین چندساعت ...

آره شکارچی ها هم خطرناکن

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

عزیزم زیاد جنگل نمیریم الان از آدمها تو جنگل بیشتر از حیونا می‌ترسیم. مجردیم خیلی میرفتم ولی متاهلیم ...

آره والا 

بعضی از آدم ها از حیوان ها ترسناک تر و خوفناک تر ان

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

بله خیلی خطرناکن. مخصوصا قاچاق کننده های درخت خیلی اوقات جنگلبان ها رو میکشن. چون قاچاق چوب میکنن. ج ...

خدا کمکشون کنه

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

آره والا بعضی از آدم ها از حیوان ها ترسناک تر و خوفناک تر ان

دقیقا. گاهی آدمهای اراذل کمپ میکنن به نظرم خیلی ترسناکترن.راستی برای مار گزیده نشدن هم جنگلبان ها نوع خاصی از کفش و چکمه میپوشن و هر چند قدم سیر تازه میکوبن و میزنن به کفش. مار نزدیک نمیشه 

دقیقا. گاهی آدمهای اراذل کمپ میکنن به نظرم خیلی ترسناکترن.راستی برای مار گزیده نشدن هم جنگلبان ها نو ...

چه جالب بود ، ممنون که گفتی 

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊