2777
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

سلام‌ من یه سوال ازت دارم چطور میتونم بپرسم که کسی نخونه؟

تو خصوصی بپرس گلم درخواست دادم

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

همیشه به من میگفتن سگ دیدی فرار نکنتا رفتیم روستا یه دسته سگ اومدن همه ثابت وایستادن و میگفتن کسی فر ...

اینو گفتی منم یادم افتاد یبار رفتم کوه پشت خونه مامانم اینا اونجا چنتا سگ گله بود تا رفتم حمله کردن سمت من منم ترسیدم الفرار ی لحظه برگشتم دیدم دارن میرسن بهم وایسادم سنگ برداشتم ب چ گندگی 😂پرت کردم طرفشون دوییدم سمتشون با عربده کشی اون بیچاره ها دیدن من ازشون سگترم فرار کردن😂

❤️❤️❤️

اینو گفتی منم یادم افتاد یبار رفتم کوه پشت خونه مامانم اینا اونجا چنتا سگ گله بود تا رفتم حمله کردن ...

وای خدا نکشتت دختر🤣🤣🤣🤣

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

اینجوری می‌گن ولی کی میتونه اون لحظه آروم باشه

دقیقا

چشتو وا کنی،قیافه HD خرس تو چشت باشه

من هر صبح با دیدن صورت خواهرم جلو چشمم وحشت میکنم 

اینکه خرسه

بعدش مگ خره بوی آدمو نفهمه 

بیاد رو سرش رد شه

ی گاز بهش نزنه؟

اینو گفتی منم یادم افتاد یبار رفتم کوه پشت خونه مامانم اینا اونجا چنتا سگ گله بود تا رفتم حمله کردن ...

اگه میخوای دفعه دیگه گازت نگیرن ، لطفا خیلی ریلکس از جلوشون رد شو. من خودم مثل چی ازشون میترسم. اما کاملا ریلکس و بدون ترس و حالت دو باشه سریع مشکوک میشن میفتن دنبالت..

من یبارم یه سگ تا ۳ کوچه دنبالم میومد ، بهم مشکوک شده بود یه لحظه حرکت اضافه میزدم حمله میکرد🥲🥲🥲🥲..لعنتی اخه چرا

۸۵۸۰۶۵۲

اگه میخوای دفعه دیگه گازت نگیرن ، لطفا خیلی ریلکس از جلوشون رد شو. من خودم مثل چی ازشون میترسم. اما ...

اره اگ اولش اروم بودم حمله نمیکرد بهم چون از صداشون ترسیدم فرار کردم واس این افتادن دنبالم

❤️❤️❤️