خیلی برای خانواده استرس زاست. من بچه بودم موبایل نبود همیشه نگران بابام بودیم. گاهی با ماشین چندساعت میرفتن و بعد چندین ساعت پیاده تا درختا رو سرشماری کنن. گاهی راه طبیعت رو گم میکردن چون طبیعت اگر آدم اشتباه کنه گم میشه و همه جاش شبیه همه
خیلی برای خانواده استرس زاست. من بچه بودم موبایل نبود همیشه نگران بابام بودیم. گاهی با ماشین چندساعت ...
آره شکارچی ها هم خطرناکن
بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱
بله خیلی خطرناکن. مخصوصا قاچاق کننده های درخت خیلی اوقات جنگلبان ها رو میکشن. چون قاچاق چوب میکنن. ج ...
خدا کمکشون کنه
بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱
آره والا بعضی از آدم ها از حیوان ها ترسناک تر و خوفناک تر ان
دقیقا. گاهی آدمهای اراذل کمپ میکنن به نظرم خیلی ترسناکترن.راستی برای مار گزیده نشدن هم جنگلبان ها نوع خاصی از کفش و چکمه میپوشن و هر چند قدم سیر تازه میکوبن و میزنن به کفش. مار نزدیک نمیشه
ان شاء الله عزیزم. پدرم که بازنشسته شدن نسل جوون هم جنگلبان ها خیلی دل نمیسوزونن. بازم هستن دلسوزها ولی کمن. امیدوارم هر کسی که دلسوزانه برای کشورش کار میکنه سلامت باشه