2777
2789
جنگلبانی هم شغل قشنگیه

خیلی برای خانواده استرس زاست. من بچه بودم موبایل نبود همیشه نگران بابام بودیم. گاهی با ماشین چندساعت میرفتن و بعد چندین ساعت پیاده تا درختا رو سرشماری کنن. گاهی راه طبیعت رو گم میکردن چون طبیعت اگر آدم اشتباه کنه گم میشه و همه جاش شبیه همه 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خیلی برای خانواده استرس زاست. من بچه بودم موبایل نبود همیشه نگران بابام بودیم. گاهی با ماشین چندساعت ...

آره شکارچی ها هم خطرناکن

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

عزیزم زیاد جنگل نمیریم الان از آدمها تو جنگل بیشتر از حیونا می‌ترسیم. مجردیم خیلی میرفتم ولی متاهلیم ...

آره والا 

بعضی از آدم ها از حیوان ها ترسناک تر و خوفناک تر ان

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

بله خیلی خطرناکن. مخصوصا قاچاق کننده های درخت خیلی اوقات جنگلبان ها رو میکشن. چون قاچاق چوب میکنن. ج ...

خدا کمکشون کنه

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

آره والا بعضی از آدم ها از حیوان ها ترسناک تر و خوفناک تر ان

دقیقا. گاهی آدمهای اراذل کمپ میکنن به نظرم خیلی ترسناکترن.راستی برای مار گزیده نشدن هم جنگلبان ها نوع خاصی از کفش و چکمه میپوشن و هر چند قدم سیر تازه میکوبن و میزنن به کفش. مار نزدیک نمیشه 

دقیقا. گاهی آدمهای اراذل کمپ میکنن به نظرم خیلی ترسناکترن.راستی برای مار گزیده نشدن هم جنگلبان ها نو ...

چه جالب بود ، ممنون که گفتی 

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊