2777
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

خرسای سیاه ایران کوچولوئن اندازه گریزلی نیستن و خجالتین. احمقانه ترین کار اینه که بهشون حمله کنی یا ارتباط چشمی برقرار کنی وگرنه کاری به انسان ندارن مگه اینکه توله هاشون در خطر باشه

اخه خرس واقعی بیاد همه عوامل رو پاره میکنه 

بعدشم یه سکانس رو چندبار میگیرن نمیتونن به خرس بگن از اول برو 

چرا فک کردین واقعیه😂😂😂

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

چون این صحته برا بچه ها ترسناک بود دیگه میترسیدنبه خرس واقعی که نمیشه فهموند این فیلمه تو هم بازی کن ...

استوری گذاشته خسته نباشه. اول فیلم باید مینوشتن این قسمتو یا بالای صفحه ‌. 

منم واقعا به دردسر افتادم دخترم تا دید هی میگفت بزن میخوام ببینم میدونستم شبها میترسه. اعصابم بهم ریخت. با اینکه ایکی ثانیه کانالو عوض گردم هی میگف خرس بود اون؟ گفتم اره هما خواب میدید...

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
نه عزیزم خرس با موجودات زنده کار داره، لاشه رو فقط حیوان لاشخور میخوره و سگ و گربه

آخه عزیز من وقتی گشنگی فشار بیاره دیگه مرده و زنده مهم نیست، آدم هم آدم میخوره چه برسه به خرس😄 از هوش مصنوعی هم پرسیدم

دهنت سرویس 🤣🤣🤣 من گنگستر بیمههه

باریکلا شعبون کدخدا باریکلا😂😂

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

دو سال پیش تو یکی از روستاهای آذربایجان خرس به یکی از اقوام ما حمله کرده بود بنده خدا داغون شده بود ...

زنده موند؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

🤣🤣مثلا میخاستم بگم اطلاعاتم زیاده 🤣🤣

وای خدا نکشتت🤣🤣