2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم اره واقعا همه ترسیدن ببین بازیگرا چی کشیدن

🫤 واقعی نبود که اخه صفحه سبز و هوش مصنوعی و کلی چیزای دیگه هست مشخص بود کارتونیه

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
اینا هیچکدوم‌رو خرس قطبی جواب نمیده

بسم الله حالا خرس قهوه ای و سیاه رو شاید بهش برخورد کنیم اما خرس قطبی رو عمرا🤣🤣🤣

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

چون این صحته برا بچه ها ترسناک بود دیگه میترسیدنبه خرس واقعی که نمیشه فهموند این فیلمه تو هم بازی کن ...

سلام عزیزم میدونم ولی خوب از چنگال های خرسه گفتم شاید یه واقعی شو اوردن چون تو سریال نون خ هم یه خرس اورده بودن 

من داشتم زهره ترک میشدم خداشاهده استرسی گرفته بودم کلا ترسوامدر اون جایگاه فک کنم منم مث رحمت غش میک ...

منم قبل اینکه خرس رو نشون بده هما یه چیزی دید ترسید میخواستم دیگه کانالو عوض کنم😆

وای پس بیخیال بیشتر رو دویدنت تمرکز کن فقط زیکزاکی بدو که نتونن بیفتن روت😂😂😂😂

دهنت سرویس 🤣🤣🤣 من گنگستر بیمههه

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...

من درمورد سگ شتیدم نباید تکون خورد چون بیناییش خوب نیس وقتی حرکت کنی می بینتت

نبابا سگ اتفاقا وایسی میاد میچسبه بهت

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید