2777
2789
استوری گذاشته خسته نباشه. اول فیلم باید مینوشتن این قسمتو یا بالای صفحه ‌. منم واقعا به دردسر افتادم ...

زدن عزیزم همون موقع که ارسطو رفت دستشویی کنار صفحه نوشتن

خدا با ظالمان نیست . از خدا مایه نزار.

اونایی که میگن خرس واقعی بود اخه اسمش تو تیتراژ نبود🤣

عه وای راست میگیا منم ندیدم اسمشو😂😂

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

آخه عزیز من وقتی گشنگی فشار بیاره دیگه مرده و زنده مهم نیست، آدم هم آدم میخوره چه برسه به خرس😄 از ه ...

من طبق تجربه و زندگی در شمال گفتم. گیاه هم ولیک میخورن در شمال، خرس‌ها سراغ تمشک می‌رند و ولیک ولی تاجایی من میدونم لاشه مخصوصا باشه ی بودار رو نمیخورن 

در مواجهه با خرس باید سرو صدا کنی با هرچی که دم دستته  و دست هارو آروم تکون بدی تا فکر کنه تو از اون بزرگتری ، هیچ وقت فرار نکنی چون خرس فکر میکنه تو یه طعمه ایی و میاد با سرعت تورو بخوره 

بعدشم اگه ول کنت نبود میخوابی زمین صورتت رو به زمین باشه خودتو می زنی به مردن ، اگه گرسنه باشه میخورتت اگر نه که میاد برسی میکنه و میره🤣🤣🤣🤣

اگه اهل طبیعت گردی هستی که باید با خودت چاقو داشته باشی ، اسپری فلفل اینا 

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

زدن عزیزم همون موقع که ارسطو رفت دستشویی کنار صفحه نوشتن

وای چرا من ندیدم

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
منم قبل اینکه خرس رو نشون بده هما یه چیزی دید ترسید میخواستم دیگه کانالو عوض کنم😆

من همیشه فیلمای سینمایی حمله خرس و شیر دانلود میکنم میبینم😂

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

سلام عزیزم وقتب ارسطو رفت پایین منحس کردم یا یه غریبه میاد تو یا یه حیوون و به نظرم واقعا این قسمت ه ...

لامصب خرسش حرفه ایم بوده 

فکر کنم یه دور کلاسای بازیگری رو پاس کرده

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"

بسم الله حالا خرس قهوه ای و سیاه رو شاید بهش برخورد کنیم اما خرس قطبی رو عمرا🤣🤣🤣

شاید یروز بریم قطب جنوب مسافرت

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

در مواجهه با خرس باید سرو صدا کنی با هرچی که دم دستته و دست هارو آروم تکون بدی تا فکر کنه تو از اون ...

وا حالا اون وسط چطوری بفهمیم گرسنشه یا نیست🤣🤣

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

در مواجهه با خرس باید سرو صدا کنی با هرچی که دم دستته و دست هارو آروم تکون بدی تا فکر کنه تو از اون ...

خرس بزرگ تر از این حرفاست، این روش برای سگ و گرگ جواب میده، یه بار یه جهانگرد بود میگفت وقتی خرسو دیدی باید روی شکمت دراز بکشی و تکون نخوری