2777
2789
استوری گذاشته خسته نباشه. اول فیلم باید مینوشتن این قسمتو یا بالای صفحه ‌. منم واقعا به دردسر افتادم ...

آخرش دید یا نه😂

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

در مواجهه با خرس باید سرو صدا کنی با هرچی که دم دستته و دست هارو آروم تکون بدی تا فکر کنه تو از اون ...

دقبقا عزیزم اسپری فلفل. صدا هم باید صدای جمعیت زیاد باشه با صدای دو یا سه نفر نمیره. صدایی شبیه سنج یا داد و جیغ چند نفر با صدای کوبیدن زیاد. وقتی هم بالا سر اومد علاقه ی زیاده به چنگ کردن چشم انسان داره برای همین میگن صورت رو به سمت زمین برگردونین.آدامس توت فرنگی و هر چیزی که طعم و عطر تمشک و آدامس و ولیک رو داشت باید دور بشه 

استوری گذاشته خسته نباشه. اول فیلم باید مینوشتن این قسمتو یا بالای صفحه ‌. منم واقعا به دردسر افتادم ...

امروز آخر اخبار گفتن که بچه ها نبینن

بعضیاتون برای زندگی تو این تاریخ خیلی مهربون و ساده و با احساس و محترمین این بازه زمانی ادمای پوست کلفت و کله خر میخواد تا دووم بیارن

سلام عزیزم ظاهرا هوش مصننوعی بوده

میدونم داشتم شوخی میکردم😂

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"

وا حالا اون وسط چطوری بفهمیم گرسنشه یا نیست🤣🤣

😅🤣🤣🤣👌

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

خرس بزرگ تر از این حرفاست، این روش برای سگ و گرگ جواب میده، یه بار یه جهانگرد بود میگفت وقتی خرسو دی ...

سگم سمجه جواب نمیده🤦🏻‍♀️😂بچه بودم با دختر عموم روستا سرخود رفتیم باغ موقع برگشت ی سگ افتاد دنبالمون دختر عموم. گفت وایسیم تکون نخوریم میاد میره سگه دید ما وایسادیم سرعتشو بیشتر کرد  من امدم بدوام دمپاییم در امد جا موند سگه ام امد دمپاییمو برداشت رفت کلا تو همه موارد بهتره اول ب فکر دفاع باشیم 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
خرس بزرگ تر از این حرفاست، این روش برای سگ و گرگ جواب میده، یه بار یه جهانگرد بود میگفت وقتی خرسو دی ...

بله دقیقا و باید تنفس رو حبس کنی. قبلا به چادر دوست پدرم اینا حمله کرده بود که سریعا رختخواب های داخل چادرشون رو آتیش زدن و خرس فرار کرد 

بله به کمرش آسیب زده بود عمل شد ،جای زخماش عفونت کرده بود طولانی مدت بیمارستان بستری شد

ما هم یه خانمی اینجا رفته بود کوه خرس اونجاشو گاز گرفت چندبار عملش کردن

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

آخرش دید یا نه😂

نه نذاشتم ببینه . خیلی گریه کرد گوله گوله اشک میریخت میگفت بزن. منم واقعا صلاح نمیدیدم ببینه چون میشناختمش. ممکن بود شب خواب ببینه یا تو اتاقش تا چندین وقت نخوابه‌ . اعصابم خورد شد کلا. نمیدونم چرا زیر نویسش رو ندیدم که نوشته بچه ها نبینن.

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
دقبقا عزیزم اسپری فلفل. صدا هم باید صدای جمعیت زیاد باشه با صدای دو یا سه نفر نمیره. صدایی شبیه سنج ...

😎

آره چون شامه قوی دارن ، باید خوراکی هارو بخوریم هرچی موند بریزم تو ظرف درب دار و پلاستیک گره بزنیم که بوش رو حس نکنن

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

یاد فیلم از گور برخاسته افتادمخرس دی کاپر یو رو لت و پار کرد ده بار با دست و پاش لهش کرد

فیلم ترسناکه؟

ما هم یه خانمی اینجا رفته بود کوه خرس اونجاشو گاز گرفت چندبار عملش کردن

علیییییی😫😢

چه درد ناک