2777
2789
عنوان

بچم خوب نمیشه

133 بازدید | 24 پست

دخترم دو سال و نیمشه 5 روزه اسهال و استفراغ گرفته تا حالا دو بار آمپول ضد تهوع زدم بهش با یه سرم یه کم خوب میشه باز بالا میاره، بستری هم نکردنش گفتن آب بدنش خیلی کم نشده خودشم به هیچ وجه تو بیمارستان نمیمونه واسه سرم انقد گریه کرد که نزدیک بود سکته کنه نمیدونم چه گوهی بخورم 😞😞 انقد گریه کردم سرم داره میترکه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم اول اینکه حتما پیش یه قاروقچی ببرین گلوش رو نگا کنه شاید چیزی تو‌گلوش مونده

اگه نه

برای تهوعش گلپر دود کن براش مثل اسفند یا همراه اسفند اگه جواب نداد دم‌کن بده بخوره یکم

بهش فقط آب سیب زرد بده آب لیموی تازه آب لیمو سنگی بگیر بده با یه قاشق عسل شیرینش کن

زردچوبه تو آب حل کن بده برای اسهالش خوبه

بزار مواد سمی از بدنش بیرون بره

نترس عزیزم انشالله خوب میشه آمپول لازم‌نیست

اگه نمیخوره قاشق قاشق بده بهش که اذیت نشه

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه