2777
2789
عنوان

بچم خوب نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 24 پست

دعا میکنم به حق آقا امام زمان،. آقا امیرالمومنین، آقا ابولفضل، آقا امام حسین، آقا امام حسن، آقام امام رضا به حق آقا امام جواد و به حق خواهرشون حضرت معصومه و به حق بانوی جهانیان حضرت فاطمه الزهرا و به حق شهدای دفاع مقدس، به حق شهید ابراهیم هادی، شهید حججی بچه شما و تمام بیمارها  شفا پیدا کنن🙏🙏💚💚🍀🍀الهم الصل علی المحمد و ال محمد و العجل فرجهم. 

بسم الله الرحمن الرحیم قل هوالله احد ، الله الصمد، یم یلد ولم یولد ولم یکل لهه کفوا احد🍀🍀🌾

#‍الهم العجل لولیک الفرج

به زور ببر بخوابون بیمارستان .. این بچه بازی ها چیه ؟؟!! مگه شوخیه ؟؟!!

من بردم بیمارستان کودکان بستریش نکردن خودشم زیر سرم انقد گریه کرد که چشم و روش باد کرد فقط میگفت بریم از اینجا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اصلا چرک خشک کن نداد

میترسم بگم خودت بده ، ولی من پسرم تقریبا همین بچه شماس هرررر وقت بردم متخصص آزیترومایسین ۱۰۰ داده ، دقت کن دوزش ۱۰۰ باشه نه بیشتر ، بعد گاهی بچم مریض میشه خودم از داروخانه میگیرم میدم ، زمستان بچم مثل بچه شما شد ، شربت لوپرامید برای قطع اسهال و شربت آزیترومایسین ۱۰۰ برای خشک شدن عفونت و دیفن هیدرامین داد 

هر روز باید بری درمانگاه دیگه .. با آمپول و سرم هرروزه خوب میشه .. بعد هم چرا تا یه ذره خوب میشه پیگیری نمی کنی .. چرا او آر اس و شربت ضد اسهال و اینا بعد سرم و آمپول بهش ندادی ؟؟!!!