2777
2789

میخوام سیم کارتمو عوض کنم و این متنو براش نوشتم 

نمیدونم بفرستم و برای همیشه تموم کنم یا نیاز نیست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ازش بچه داری؟

این نیز بگذرد 🖤امام حسین فرمود: مثلی لایبایع مثل یزید. کسی مثل من با کسی مثل یزید بیعت نمی کند.🖤ملت ایران🇮🇷 می گویند: مثل ملت بافرهنگ ایران🇮🇷 با مثل سردمداران فاسد امریکا 👹بیعت نخواهد کرد.❌

پیام دادنت بی خوده

متن پیامت بی خود تر خودتو کوچیک نکن 

عوض کن بره

دوستت نیست که ندونه تو رو‌کجا پیدا کنه همسرت بوده 

پس اگر بخواد میتونه

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

از پیامت حس خوبی گرفتم

ولی دلیل طلاقتون چی بوده این مهمه که بگیم بفرست یا نفرست

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

نکن

نمیدونم چرااااااا حس میکنم پشیمونه 

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤
حالا رابطه رو قطع نکنمزاحمت ایجاد نکرده که

داره با روح و روانش بازی میشه

توجهتوجهدرخواست دوستی پذیرفته نمیشود 💍من بیشتر از "عاشق شدن در یک نگاه"به" از چشم افتادن در یک حرکت"اعتقاد دارم! .......من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد....... یه دورانیم از زندگیت هست که واسه یه مدت حالت خوب نیست؛ ولی وقتی ازت می پرسن خوبی؟ دیگه روت نمیشه بگی نه. خجالت می کشی می شینی می شماری می گی خب، اون بار گفتم نه، دیشبم گفتم نه، امروز باید بگم خوبم.......یکی از بدترین دردا اینه که، سرت به سنگی بخوره، که قبلا به سینه ات میزدی ........‏یه زن نمیتونه دوستت داشته باشه بعد دوستت نداشته باشه بعد دوباره دوستت داشته باشه!یه زن فقط میتونه دوستت داشته باشه دوستت داشته باشه دوستت داشته باشه و بعد دیگه هیچوقت دوستت نداشته باشه!.......روانشناسی میگفت:بیماران واقعی هیچوقت به ما مراجعه نمیکنند! مراجعان ما بیشتر کسانی هستند که توسط این بیماران، مریض شدهاند......سفر کن و به هیچ کس نگو، یک رابطه ی عاشقانه داشته باش و به هیچ کس نگو، شاد باش و بخند و به هیچ کس نگو.آدم ها چیزهای قشنگ را خراب می کنند.......دلم یه خبر میخواد که هی بخونمش و هی باورم نشه.......بدترین کاری که با یه ادم میتونید بکنید اینه که ارزو کنه هیچ وقت شمارو نمیشناخت.حاضره کل خاطرات خوبشم باهات بده بره اما تو براش فقط یه غریبه باشی .......رابطه سالم صادقانه شروع میشه، عاشقانه ادامه پیدا میکنه و محترمانه تموم میشه.ثمره ش لذت، رشد فردی و آموختنه.رابطه مریض با تظاهر و فریب شروع میشه، با تلاش برای سلطه بر طرف مقابل ادامه پیدا میکنه و با توهین و ناسزا تموم میشه.ثمره ش آسیب، رنج و بدبینی کلی به رابطهس

کسی که بخواد بره قبلش مقدمه چینی نمیکنه...اونم وقتی که طلاق گرفته. شما دوسش داری با خودت صادق باش لا ...

دوسش دارم اما خب خسته شدم از اینکه اینجوری باهام حرف بزنه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز