2777
2789
عنوان

اعصابم خرده من ادم بدی نیستم

82 بازدید | 6 پست

تو مدرسه پسرم همه مادر بچه ها از من و بچم بدشون میاد بی دلیل بخدا هیچی بهشون نگفتیم حتی سلام و علیک نداریم اصلا منظورم اینه اصلا منو نمی شناسن.وقتی از کنارشون رد میشم با نگاه میخوان جرم بدن گناه من اینه به خودم میرسم و هر روز لباس جدید می پوشم بخدا من دهه ۷۰ام جوونم دوس دارم ب خودم برسم خیابون سرکار هم میرم اینجورم.اخلاقم  اینجوره بقران .امروز خیلی دلم گرفت همشون یکی شدن نگام میکنن پچ پچ میکنن.از رو ظاهر منو قضاوت میکنن نمیدونن تو دلم چ خبره یا نمیدونن تو زندگیم چه درد هایی کشیدم 

ماه هم تنهاست با اینکه ستاره های زیادی کنارشن🌿

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

محل نده عزیزم این مردم پشت سرحضرت زهرا هم حرف میزدن شما راه خودتو برو خدابخوادت بنده خدا ارزشی نداره

ااعتماد بنفسم میاد پایین .وقتی پچ پچ میکنن انگار دارن مسخرم میکنن .بی دلیل دشمنی میکنن.☹

کارشون همینه فقط قضاوت و حسادتزندگیتو کن بی توجهی به رفتاز بقیه خیلیییی خیلییی سختههه ولی میشه بی تف ...

فک میکنن چون دوتا مانتو دارم دیگه خوشبختم. دیگه نمیدونن طلاق گرفتم😔😭

فک میکنن چون دوتا مانتو دارم دیگه خوشبختم. دیگه نمیدونن طلاق گرفتم😔😭

بعضیا در ظاهر انگار مغرورن یا هرطوری، ک باعث میشه بقیه اشتباه قضاوت کنن، مطمین باشین یکی ازونا باهاتون بیشتر اشنا شه متوجه میشه، ولی این مشکل شما نیست که اونا اینطوری برداشت میکنن

چون میگذرد غمی نیست، ولی تا بگذرد عمری نیست:)