2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر نکنم اموزش خواندن برای این سن مناسب باشه. ولی با فلش کارتها میشه انجامش داد

دوس دارم خوندن یاد بگیره مجبورش نمی کنم اما می بینم علاقه داره مثلا گوشیم زنگ می زنه فقط از روی نوشته می که کی زنگ زده مامانم و باباشو می فهمه

عزیزم میل خودته ولی این کارتا به دیکته بچه اسیب میزنه چون کلمات رو به صورت کلیت و حفظی،یاد میگیره نه به صورت جز به جز و با اگاهی بهش . 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
عزیزم میل خودته ولی این کارتا به دیکته بچه اسیب میزنه چون کلمات رو به صورت کلیت و حفظی،یاد میگیره نه ...

عه اینو نمی دونستم 

ممنون که گفتی 

پس راهی نیست الان بهش بشه خوندن یاد داد آره؟

عه اینو نمی دونستم ممنون که گفتی پس راهی نیست الان بهش بشه خوندن یاد داد آره؟

ببین بعضی چیزا لازمه هست بعضی چیزا نه . مثلا هنین خوندن نوشتن واقعا برای بچه این سنی لزومی نداره ولی مثلا از نظر ایمنی خوبه که بچه بتونه شماره کسی رو توی گوشی بیاره و زنگش بزنه حالا یا با تصویرش یا این مدلی که شما میگی شناخته . در کل از الان تا پیش دبستانی سن اگاهی محیطی و تجربی فرزندته هرچی بیشتر ببریش سمت تجربه سمت لمس کردن سمت کثیف بازی و کار با دستش و همه حواس پنج گانه اش  بچه ات هوشش بیشتر میشه . اموزش درس و مدرسه بذار به وقتش الان بچه باید ازاد باشه از چهار چوب های اموزشی 

عه اینو نمی دونستم ممنون که گفتی پس راهی نیست الان بهش بشه خوندن یاد داد آره؟

ببین بعضی چیزا لازمه هست بعضی چیزا نه . مثلا هنین خوندن نوشتن واقعا برای بچه این سنی لزومی نداره ولی مثلا از نظر ایمنی خوبه که بچه بتونه شماره کسی رو توی گوشی بیاره و زنگش بزنه حالا یا با تصویرش یا این مدلی که شما میگی شناخته . در کل از الان تا پیش دبستانی سن اگاهی محیطی و تجربی فرزندته هرچی بیشتر ببریش سمت تجربه سمت لمس کردن سمت کثیف بازی و کار با دستش و همه حواس پنج گانه اش  بچه ات هوشش بیشتر میشه . اموزش درس و مدرسه بذار به وقتش الان بچه باید ازاد باشه از چهار چوب های اموزشی