2777
2789

پای یه مسئله مهم وسطه از استرس و گریه های مداوم حالت تحو دارم...

برای حل شدن این مشکل بزرگم خواهری کنید دعام کنید اقلا یه صلوات بفرستید مشکلم حل بشه 🥺 

به حضرت عباس به مادرش حضرت ام البنین به امام حسین به خدا متوسل شدم از خدا می‌خوام به دادم برسه..

می‌خوام آیت الکرسی بخونم به نظرتون بعدش چی بخونم؟

صلوات و خواهش میکنم برام بفرستید تو برنامه زندگی پس از زندگی می‌دیدم این صلواتای مجازی دسته جمعی به داد آدم میرسه دریغ نکنین ازم😭

تازه وارد نیستم پنجمین کاربریمه😁 #مغز_پوسیده_و_زنگ زده_چاره ای_جز_تحمیل_عقاید_ندارد🙋🏻‍♀️وقتی نظرات و عقایدم باهات جور نیست و باهام ادامه نمیدی نشون از شخصیت خوبِ توعه و وقتی دنبال زیر بغل مار میگردی اینم شخصیت تو رو نشون میده، همه یِ آدما با هر عقیده ای محترمن جز آدمی که به جز عقاید خودش کسی رو قبول نداره! نزدیک قلعه ایم ، خستگی ممنوع🕊️🌱

عزیزم چله ی زیارت عاشورا ب نیت شهید نوید صفری بگیر خود شهید گفته ب نیتم چله زیارت عاشورا بگیرید هر کجا باشم خودمو ب شما میرسونم و حاجتتون و از خدا میگیرم اگه هم حاجتتون برآورده نشد روز قیامت براتون جبران میکنم بزن تو گوگل دستخط خود شهید هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چله ی زیارت عاشورا ب نیت شهید نوید صفری بگیر خود شهید گفته ب نیتم چله زیارت عاشورا بگیرید هر ک ...

پاشو عزیزم گریه نکن همین الان اولیش رو بخون‌ صد لعن و صد سلام هر چی در توانت بود بخون حتی یکی