8 روز بعد موعد میشه هفته6 برای هفته 6 حداقل باید 2000باشه ابته قطعی نیست باید تکرار شه
بسنگی داره لقاح کی انجام شده باشه.شاید آخر سیکل لقاح انجام شده.دخترم اول سیکل لقاح انجام شده بود رو 10000بود پسرم آخر سیکل لقاح انجام شده بود 537 بتا بودم
عزیزم لقاحش دیر بودهبتای من ۱۹ بود باردار بودمببین تاپیکمو رفتم سرچ زدم پیدا کردمhttps://www.ninisit ...
شما از کجا مطمعنی لقاحش دیر بوده مگه تو رحم ایشونی چون شما لقاحت دیر بوده قرار نیست همه لقاحشون دیر باشه 80 درصد بارداری های سالم تو پنجره باروری و میانه سیکله پس احتمال این ک خطرناک باشه کم نیست
باید درست راهنمای بشه پیگیر کارش شه من دو نفرو میشناسم با همین خوش خیالیا نزاشتتن طرف بره پیگیر شه یکیش لولشو از دست داد یکیش کوتاژ شد در صورتی ک با تکراربت و سنو کار ب اونجا نمیکشید
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
بسنگی داره لقاح کی انجام شده باشه.شاید آخر سیکل لقاح انجام شده.دخترم اول سیکل لقاح انجام شده بود رو ...
میشه گفت ولی بااحتمالات نمیشه پیش رفت باید مجدد تکرار شه
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن