من تا قبل عید خودمو کشتم بیام ۷۰ نشد ۷۱ اومدم همونم راضی بودم دیگه از اول عید ول کردم تا امروز دوباره استارت زدم ۷۳ و ۸۰۰ ام هدف اولم ۷۰ و هدف دوم و آخرم ۶۷ الی ۶۸ من قدم ۱۶۶ همین ۶۸ هم بیام استخون میشم کمتر از اون واقعا زشتتتت میشم باکالری ۱۸۰۰ تا چون بچه شیر میدمم و هدفمم آروم آرومدکم کردن چون سخت تر رژیم بگیرم هم زود خسته میشم قطع میکنم و هم زووود وزنم برمیگرده فایده نداره با فستینگ ۱۵ الی ۱۶ ساعته فستینگ تو رژیم عالیه چربی سوزی میشه
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
من از این رژیم استینگ زیاد شنیدم اما دقیقا نمیدونم روندش چی هست...امکانش هست توضیح بدید؟🌼
عزیزم ۱۶ ساعت نباید جز آب قهوه چای خالی چیزی بخوری نباید هیییچ کالری وارد بدنت بشه حتی یه دونه کشمش یه دونه خیایر یه پر گوجه هیچی هیچی وقتی بدنت ۱۲ ساعت بهش غذا نرسه بعد ۱۲ ساعت برای تغذیه میره سراغ چربی های انباشته شده ات و از اونا تغذیه میکنه و اینجاست که چربی سوزی تو بدنت اتفاق میفته حتی اگه خواب باشی در حال استراحت تی وی دیدن نشستن چربی میسوزنی مثلا من از ساعت ده شب هیچی نمیخورم تا دو فردا ظهر تا میشه ۱۶ ساعت از ساعت ده صبح تا دو ظهر بدن من چربی سوزی میکنه حالا میشه تا ۲۰ ساعت بگیری ۸ ساعت بدنت چربی سوزی میکنه