2777
2789
عنوان

آخرین بار به کی حسودی کردین

109 بازدید | 11 پست

؟

قهوه بنوشید، یک کتاب خوب بخوانید،به یک موسیقی فوق‌العاده گوش دهید و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید.شاید معنای زندگی همین باشد☕️📚🎼 کاربری دست من و آجیم🐣

حسودی نمیکنم 

اگه این حساب باشه به حسودی با شوهرم تازه عقد کردم رفت دختر عموشو رسوند خونه اومد دعوا کردم باهاش همین دیگه پیش نیومده

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من آدم حسودی نیستم... یادم نمیاد به کسی حسودی کرده باشم یا بدشو بخوام

اما گاها آرزو میکردم جای دوست صمیم باشم 

یه دختر فوق العاده پاک اگه بگم به پاکی اون دختری رو ندیدم دروغ نگفتم🤍فوق العاده با همه مهربونه فوق العاده قشنگه مثل یه حوری بهشتی میمونه:)خانواده ای داره که مثل پروانه دورش میگردن و همه و همه دوستش دارن چون ذاتا خیلی دختر خوبیه:)گاهی که نگاش میکنم محوش میشم فقط... 

«بي تو تاریك نشستم تو چراغ ِ كه شدي؟🤍»

به خواهرشوهرم چون همه جا میره همه چی میخره همیشه کارتش پر پوله براش ناراحت نیستما خداشاهده گاهی خوشحال هم میشم ک اینکارا رو میکنه ولی دوس داشتم منم یه کم اینارو میداشتم تا دیگ بهش فک نکنم