2821
2789
عنوان

شوهرم

368 بازدید | 6 پست

۶ ساله ازدواج کردم دو تا بچه دارم دختر و پسر بعد از دنیا اومدن دخترم که بچه دومم هست شوهرم نسبت به رابطه جنسی خیلی سرد شده الان ماهی یک بارم باهم رابطه نداریم اصلا بهم توجه نداره البته خودش میگه اشتباه میکنم و به خاطر دو تا بچه هامه که خیلی وقت نمیکنه با هم تنها باشیم ولی من حس میکنم دیگه جذابیتی ندارم براش وقتی هم ازش ناراحت میشم اصلا دلجویی نمیکنه رابطه به کنار حتی معاشقه هم نمیکنه الان دو ماهه که  هیچ کاری نکردیم ولی تمایلی هم نمیبینم 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اصلا دلم نمیخواد پیش قدم بشم مگه مرد خودش نیاز جنسی نداره بعد دو ماه 

عزیزم من بعده دنیا اومدن بچم تا یک سال رابطم با شوهرم افتضاح بود شوهری که عااااشقم بود چه یختیا که نکشیده بود برام چندین بار تو اون پنج سال قیله بچه خواستم جدا شم هر کاری کرد تا باهاش بمونم. تو اون یه سال همش میگفت طلاق بگیر بهم بی توجه بود کله یه سال دو سه بار رابطه داشتیم شیش ماه کلا رابطه نداشتیم یه شب که حسابی ناراحتم کرده بود رفتم تو بغلش خوابیدم خواستم بکشم کنار نذاشت و از اون شب روابطمون یه مقدار بهتر شد هیچوقت مثل سابق نشد ولی بازم بهتر از اون برهست.موفق باشی

بخند بزار همه بفهمن قویتر از دیروزی
2790
2823
2791
2779
2792