2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه من خیلی اتوییم 😂تا لباسام خط اتو نداشته باشه بیرون نمیرم تو خونه ی بابام عادی داریم ولی میگم چو ...

اتو پرس شدیدا سنگینه و فکرمیکنی راحتی ولی دوبار بزنی بار سوم میگی همون نشسته با اتو معمولی کنم بهتره😂باز خود دانی بنظرم برو خونه یه نفر یبار امتحان کن

هرکی خریده بعد ازش پرسیدم گفته استفاده نمیکنم من خودم هم اتوپرس خریدم هم اتو بخار ایستاده هم اتو معم ...

من نخریدم پشیمونم اونم با حرف نی نی سایتیا

شاغلم مانتوهای بلند با اتو معمولی کاملاا از کتف تا دستم فلج میشم 

من نخریدم پشیمونم اونم با حرف نی نی سایتیاشاغلم مانتوهای بلند با اتو معمولی کاملاا از کتف تا دستم فل ...

اتفاقا من گرفتم بچه هام خودشون اتو  میکنن راحت شدم

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

من نخریدم پشیمونم اونم با حرف نی نی سایتیاشاغلم مانتوهای بلند با اتو معمولی کاملاا از کتف تا دستم فل ...

والا منم خریدم پشیمونم😂یبار بیشتر استفادت نکردم همیشه از اتوایستاده استفاده میکنم قشنگ مانتو رو از چوب رختیش اویزون میکنی اتو میکشی

خط اتو هم با اتو معمولی

بستکی به ادمش داره دیگه

مثلا منم تو نینی سایت برای ماشین ظرفشویی پرسدیم اکثریت گفتن استفاده نمیکنن ولی الان عضای دست منه

پرده های خونه 

ملحفه 

مانتو 

شال 

اینا کلی اتو زدنش طول میکشه 

مبارکتون باشه

قربونت 

من ۲۰ سال بعد عروسی خریدم چون نیازم بود 

ببین اگه نیازت میشه بخر  وگرنه جا گیر هست و اذیتت میکنه

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

والا منم خریدم پشیمونم😂یبار بیشتر استفادت نکردم همیشه از اتوایستاده استفاده میکنم قشنگ مانتو رو از ...

منم قبلا میگفتم ظرفشویی و غیره رو نمیخوام ولی الان میبینم واقعا خوبه میخوام بگیریم