2777
2789
توافقم انجام بشه که عالی میشه ولی قرار نیست معجزه بشهاونایی که کیلو کیلو طلا دارن،ملک دارن با توافق ...

طلا محور شیش میچرخه دوسه ماه ثابت میمونه برااینکه بگن مذاکره جواب داده اما باز میره بالا این دفعه با شیب بیشتر 

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

مگه چندگرم گرفتی اینجوری اه ناله داری بجا خوشحالی برا ارزونی طلا داری دعا برای بالا رفتن قیمتا میکنی ...

خیلی احمقن بخدا طلا هشت تومن شد تا نه تومنم رفت همشون حمله کردن که الا و بلا بخریم ارزون نمیشه اگه که ارزونه میگه نه گرون شه

یوخ یوخ یوخ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مگه چندگرم گرفتی اینجوری اه ناله داری بجا خوشحالی برا ارزونی طلا داری دعا برای بالا رفتن قیمتا میکنی ...

طلا پایینم بیاد نیتشون فقط گرفتن پس انداز های مردمه چیزی اززون نمیشه که تاالان متوجه نشدی چرا اه و ناله نکنم چن سال پیشم همینجوری پول مردمو خوردن تو بورس

من می‌خوام یه ده گرم طلا بخرم؛ تا یک سال هم نمیخوام بفروشم کیه بخرم🤦😂انشالله بیاد بیشتر پایین؛ گرچه خودم تو قیمت بالا هم خریدم؛ اما ارزون شه تا خرید طلا برامون آرزو نباشه 

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 
طلا محور شیش میچرخه دوسه ماه ثابت میمونه برااینکه بگن مذاکره جواب داده اما باز میره بالا این دفعه با ...

بله درسته 

طلا همواره کالا سرمایه ای هست،جالبه بعضیها با بورس مقایسه میکنن!

من میگم میاد پایین تا ۵ و خرده ای ولی خوب موقتیه و یکی دوسال دیگه بالا میره ولی نه مثل قبل عید که یه ...

خداکنه همین که شما میگی بشه بتونیم مقدار بیشتری طلا بخریم کی بدش میاد قیمت طلا بیاد پایین

پرشیا سفید سوار من تا ابد قلبم برای تو❤

ببنید هر وقت دولت میگیه یکاری کنید نکنید زمان روحانی اومد گفت پولات بزارید بورس گذاشتن پولشون رفت ال ...

بازار بورس خیلیارو ب نون رسوند وقتی ی کاری همه گیر میشه بدون گندش درمیاد ،همه داشتن میخریدن من فروختم سود کردم

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

طلا پایینم بیاد نیتشون فقط گرفتن پس انداز های مردمه چیزی اززون نمیشه که تاالان متوجه نشدی چرا اه و ن ...

اینو من ب شما حق میدم ؛ چرا مسکن پایین نیومد؟! چرا اجناس پایین نمیاد ؟ یادتونه؛ هرچی می‌خریدیم ربطش میدادن به دلار؟ خوب الان چرا ارزون نمی‌فروشن؛ بگن یه خورده اومده پایین 

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 
بله درسته طلا همواره کالا سرمایه ای هست،جالبه بعضیها با بورس مقایسه میکنن!

کسایی تخلیل بازار و بلدن ک گذشته رو یادشون نرفته

توی یه تاپیک دیگه هم گفتم اینا همش تنشه چون مملکت جو گرفته به خاطر مذاکرات دو روزه اینهمه داره میریزه دو روزه هم میره روش دوباره چون توافقی صورت نمیگیره

فقط با این کارشون دارن دارایی های مردم رو از دستشون خارج میکنن

این دولت طرحی داشت تا ۲۵ میلیارد دلار سرمایه مردم که تو دستشون بود رو از مردم بگیرن و خرج خودشون کنن

از طرفی هم دولت فکر میکنه که ترامپ رو تو تله انداخته ولی خبر نداره که خودش تو تله افتاده

دولت ترامپ یه شوق و اشتیاق به مردم ایران داد و مجددا یه هدفی رو پیش پای مردم گذاشت و با این کارش به مردم ایران فهموند که اگر با من توافق کنید زندگی شما از این رو به اونرو میشه 

از طرفی هم دولت مردان ایران رو جو میگیره و فکر میکنن که ترامپ مجبور واسه توافق جو گیر میشن و میخوان کمترین امتیاز رو بدن و بیشترین امتیاز رو بگیرن و اینجاست که ترامپ میزنه زیر میز

اقتصاد فلج میشه دلار تا ۱۵۰ تومن میره 

و دیگه ترامپ به مذاکره بر نمیگرده و ترامپ هم که میدونه مردم دیگه فهمیدن مشکل اصلی کجاست و استارت شروع اعتراضات میخوره

ترامپ یه سیاست مدار قهاری همونجوری که ترامپ کشور و دولت چین رو با شروع تعرفه هاش کیش و مات کرد

از یه طرفم دور اول ترامپ اشتباه کرد که موضوع هسته ای رو به موضوعات دیگه مثل موشکی و پهپادی گره زد ولی الان متوجه شده و داره گام به گام حرکت میکنه این دوره در قبال کاهش غنی سازی صرف رفع نسبی تحریم های هسته ای میشه دور یا مرحله  بعد پروژه تحریم های موشکی و پهپادی و تسلیحاتی برای خلع سلاح مطرح میشه .

نمیدونم دوباره دکتر مطهرنیا یه چیز دیگه پیش‌بینی کرده سال ۹۴ گفت یک دهه دیگه ایران و آمریکا دو متحد استراتژیک خواهد شد که همینجوری شد پنج ماه پیش هم پیش بینی افزایش دلار و هجوم نظامی آمریکا اومد در اسفند ماه و فروردین پیش بینی کردن

خداوندا به ما بیاموز تا در این فرصت حیاتمان آهی نکشیم برای کسانی که قلبمان را شکستند
طلا پایینم بیاد نیتشون فقط گرفتن پس انداز های مردمه چیزی اززون نمیشه که تاالان متوجه نشدی چرا اه و ن ...

بورس و طلا مث مشرق و مغرب ،درحال حاضر طلا باهرقیمت تو دوربرد بهترین پس اندازه