2789

ارزونی درکارنیست ،تازیخ گواه بر حرف من میده 

ب اسم تحریم بعضیا نون دونی درست کردن بلند شدن محال ک بذارن مذاکره اتفاق بیفته ،گران نمایی ک هست محصول تحریم نیست برعکس بلکه حاصل حماقت خیانت بیشرافتی بالادستیاس 

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بیستم تولدم بود شوهرم یه انگشتر برام خرید از همون روز طلا داره میاد پایین. خدایا شکرت کاش زودتر دس ...

من باقیمت ۸ تومن خریدم خیلیم به پولش احتیاج دارم بالا نره بدبخت میشم 

بیستم تولدم بود شوهرم یه انگشتر برام خرید از همون روز طلا داره میاد پایین. خدایا شکرت کاش زودتر دس ...

یکی میگفت الان هر کی یه انگشتر خریده داره دعا میکنه طلا روز به روز بالاتر بره من باور نمیکردم 

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.

الان وقت خریده یرمایتونو دوسه بخش تقسیم کنید ی قسمت الان خرید کنید 

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

یکی میگفت الان هر کی یه انگشتر خریده داره دعا میکنه طلا روز به روز بالاتر بره من باور نمیکردم

از صمیم قلبم دعا میکنم بیاد پایین  همسر من بازاریه این نوسان قیمت به شدت رو کارشون تاثیر منفی گذاشته  

اسمم نظر همسرمه
احتمال بالارفتنش بیشتره

من میگم میاد پایین تا ۵ و خرده ای 

ولی خوب موقتیه و یکی دوسال دیگه بالا میره 

ولی نه مثل قبل عید که یهو خیلی بالارفت اون به خاطر جو جنگ بود که جدی هم بود ولی اگه انشالله کلا جنگ منتفی شه دلیلی نداره 

حماقت تو ایرانیا موج میزنه ب خریدای بعدی ک فک نمیکنن فقط ب همون دوسه گرم ک داره سرگرمه

ما بدبخت بیچاره ها همیشه ضرر میکنیم دیگه اون از بورس اینم طلا

مگه چندگرم گرفتی اینجوری اه ناله داری بجا خوشحالی برا ارزونی طلا داری دعا برای بالا رفتن قیمتا میکنی؟؟الحق خدااز ایرانیا باید قهر کنه بعدم نگران نباش انشالا تا دوازده تومن میره و امثال تو پولدار میشین 

ارزونی درکارنیست ،تازیخ گواه بر حرف من میده ب اسم تحریم بعضیا نون دونی درست کردن بلند شدن محال ک بذا ...

توافقم انجام بشه که عالی میشه ولی قرار نیست معجزه بشه

اونایی که کیلو کیلو طلا دارن،ملک دارن با توافق هم براشون چیزی عوض نمیشه،کسی که این همه دارایی داره قطعا منبع درآمد قوی داره حتی دلار بشه ۱۰۰۰ تومن از همه خوشحال تر میشه چون بازم میتونه ملک وطلا بیشتر بخره

ارزونی درکارنیست ،تازیخ گواه بر حرف من میده ب اسم تحریم بعضیا نون دونی درست کردن بلند شدن محال ک بذا ...

ببنید هر وقت دولت میگیه یکاری کنید نکنید زمان روحانی اومد گفت پولات بزارید بورس گذاشتن پولشون رفت الانم همتی اومد گفت سکه پیش خرید کنید کردن پولشون رفت