2821
2789

مثه من.یه ماهی میشه توبه کردم و چله‌ی یک ساله برداشتم برای رسیدن به آرامش و حفظ آبرو و زندگیم.از وقتی خواهر شوهرم تصمیم گرفت آبرومو ببره دیگه واقعا از دنیا بریدم و قلبا بخاطر اعتمادم بهش پشیمونم و توبه کردم.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منم💔😪

آدمها‌بد‌دل‌میشکنن‌،‌بندگی‌خدا‌رو‌بکنیم‌،که‌به‌همه‌اسرار‌دلمون‌آگاهه،من‌دیگه‌سعی‌میکنم‌دل‌از‌این‌دنیا‌بکنم‌میخوام‌سبک‌وراحت‌برم‌،کاش‌توفیق‌بشه

قرآن بخون

دعا کن

نماز

امااااا در کنار همه اینها با تمام وجودت بهش توکل کن و مطمئن باش هر اتفاقی میوفته به نفع توهه و خدا باهات دشمنی که نداره....هر چی هست به صلاح توهه

و اونه که گره گشای هر مسئله ایه...و فقط به درگاه خودش درخواستتان داشته باش

این یعنی توکل...بعد آرامشی که نصیبت میشه وصف ناپذیره

آدمها‌بد‌دل‌میشکنن‌،‌بندگی‌خدا‌رو‌بکنیم‌،که‌به‌همه‌اسرار‌دلمون‌آگاهه،من‌دیگه‌سعی‌میکنم‌دل‌از‌این‌دنی ...

کار خوبی میکنی 

مگه چقد قراره تو این دنیا بمونیم 

مهم آخرته که ابدیه 

هر کاری میکنی برای رضای خدا بکن

لطفا برای عاقبت به خیری خودم و بچه هام دعا کنید  اینجا برام مثل دفترچه خاطراته  
مثه من.یه ماهی میشه توبه کردم و چله‌ی یک ساله برداشتم برای رسیدن به آرامش و حفظ آبرو و زندگیم.از وقت ...

منم‌خیلی‌وقته‌که‌عذاب‌میکشم‌ولی‌دیگه‌خستم‌،کسی‌ذکری‌نمیدونه‌؟برای‌تقویت‌ایمان؟

قرآن بخوندعا کننمازامااااا در کنار همه اینها با تمام وجودت بهش توکل کن و مطمئن باش هر اتفاقی میوفته ...

منم‌دیگه‌می‌خوام‌دل‌بهش‌ببندم‌

منم‌خیلی‌وقته‌که‌عذاب‌میکشم‌ولی‌دیگه‌خستم‌،کسی‌ذکری‌نمیدونه‌؟برای‌تقویت‌ایمان؟

من چله یکساله گرفتم.هر روز دو صفحه قرآن میخونم.زیارت عاشورا و دعای علقمه میخونم.صدمرتبه هم ذکرهای استغفرالله ربی و.....،یا ستارالعیوب،یا امام رضا،یا مهدی و یا ودود رو میگم.از هر کدوم صد مرتبه.امیدوارم ایشون متوجه اشتباهشون بشن.دیگه همه چیو گذاشتم کنار.

امیدوارم امیدتو نا امید نکنه

من‌فقط‌آرامش‌می‌خوام‌،همین‌،حداقل‌میدونم‌با‌یادش‌به‌آرامش‌میرسم،وقتی‌که‌دور‌میشم‌از‌خدا،خیلی‌پرشون‌میشم‌،این‌همه‌از‌آدمها‌کمک‌خواستیم‌چی.شد؟فقط‌دل‌شکستن‌ورفتن

من چله یکساله گرفتم.هر روز دو صفحه قرآن میخونم.زیارت عاشورا و دعای علقمه میخونم.صدمرتبه هم ذکرهای اس ...

منم‌می‌خوام‌دیگه‌رها‌کنم،روحمو‌میخوام‌آزاد‌کنم‌حس‌میکنم‌سالها‌تو‌قفس‌بودم‌وخودمو‌به‌در‌ودیوار‌زدم‌والان‌خسته‌وزخمی‌‌افتادم‌یه‌گگوشه

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792