2777
2789
منم‌می‌خوام‌دیگه‌رها‌کنم،روحمو‌میخوام‌آزاد‌کنم‌حس‌میکنم‌سالها‌تو‌قفس‌بودم‌وخودمو‌به‌در‌ودیوار‌زدم‌وا ...

عزیزم توبه کن.تا جایی که میتونی قرآن بخون حتی شده روزی یه صفحه.ذکر بگو.ذهنتو خالی کن از همه چیز.مطمئن باش خدا دستتو میگیره.من اشتباه‌هایی کردم که غیر قابل جبرانه ولی هنوزم از خدا ناامید نیستم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم توبه کن.تا جایی که میتونی قرآن بخون حتی شده روزی یه صفحه.ذکر بگو.ذهنتو خالی کن از همه چیز.مطمئ ...

پس‌منم‌از‌امروز‌قرآن‌رو‌شروع‌میکنم‌،ممنون

من‌زیاد‌نمیتونم‌روون‌بخون‌باید‌ببرنامه‌شو‌نصب‌کنم

پس‌منم‌از‌امروز‌قرآن‌رو‌شروع‌میکنم‌،ممنونمن‌زیاد‌نمیتونم‌روون‌بخون‌باید‌ببرنامه‌شو‌نصب‌کنم

خواهش میکنم.انشالله خدا به زندگی و دلت آرامش بده.اللهم صلی علی محمد و آل محمد به حق محمد و آل محمد 

روح واس ما نزاشتن که😮‍💨

گله‌از‌خدا‌نکن‌،از‌بنده‌هاشه‌از‌اشتباهات‌خودمونه،توبه‌کن‌وبرگرد‌خدا‌همیشه‌با‌آغوش‌باز‌منتظره،مهربونتر‌ازمادر،از‌رگگ‌گردن‌نزدیکتر،فقط‌برگرد‌تا‌دیر‌نشده‌برگگگرد

[QUOTE=378720078]روح واس ما نزاشتن که😮‍💨[/QUO

به‌اشکهای‌چشمت‌بها‌بده،برای‌کسی‌گریه‌کن‌که‌قدر‌بدونه‌،گشتمو‌جز‌خدا‌کسی‌رو‌ندیدم‌که‌بفهمه‌من‌چی‌کشیدم

گله‌از‌خدا‌نکن‌،از‌بنده‌هاشه‌از‌اشتباهات‌خودمونه،توبه‌کن‌وبرگرد‌خدا‌همیشه‌با‌آغوش‌باز‌منتظره،مهربونت ...

جایی نرفتم که برگردم.درجا میزنم.

مثل یه ماهی که فقط سرش تو آبه.فقط نفس میکشم😮‍💨