139938 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/25 تعداد پست: 1065 عنوان جوجمون گربه برد عذاب وجدان دارم شدید 99 بازدید | 6 پست دوتا حوجه رنگی داشتیم ی ماهه خریده بودیم تازه یکم بزرگ شده بودن همچین زرنگ بودنا خیلی دوست داشتنی بودن 😥تو خونه بوی بدی میداد گفتم بزاریم حیاط.اصن فکر گربه نبودم تاحالا توحیاطمون گربه هم ندیدم.شوهرم دره کارتون محکم بسته بود من اخر شب رفتم بهشون غذا دادم درشون همینجوری الکی بستم .الان پاشدیم دیدیم اثری از جوجه ها نیس.ی سردرد بدی گرفتم همش مگم تقصیر من شد میگم الان بیچاره ها چی کشیدن ازترس موقع خوردنش چ زجری کشیدن اصن از فکرم بیرون نمیره.تا ساعت چهار صبح بیدار بودم سرصدا نبود اصن شاید تازگیا برده.من نمیدونم گربه از کجا فهمیده اونجا جوجه هست آخه.بدبختا جاشون تاریک بودنی صداشون درنمیومد اصن 1404/01/25 | 07:54 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یکتا20همتا عضویت: 1397/11/30 تعداد پست: 2296 روند زندگی طبیعی حیوانات همینه که توسط یکدیگر خورده میشنخدا اینجوری آفریدهطبیعیه از از دست دادنشون ناراحت باشی ولی اون فکرهایی که میکنی طبیعی نیست
سامسونگa10 عضویت: 1403/09/01 تعداد پست: 313 دیگه این هم تجربه اکثر جوجه دار ها است ناراحت نباش امضا نمیکنم
سهتفنگدار عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 2014 من که دیگه پشت دستم رو داغ کردم . حیوون بیارم هر بار یه بلایی سرشون اومده و من تا یه مدت عذاب وجدان داشتم . راضی باش به رضای خدا
جودی_بدون_لنگ_دراز عضویت: 1401/11/04 تعداد پست: 8919 ما تو یه اتاق که در شیشه ای ضخیم داشت جوجه نگه میداشتیمگربه شیشه به اون ضخامت و شکسته بودجوجه هارو برده بودمن میگم شیشه ولی شما دیوار بخونین ،شیشه های قدیم ضخامت داشتنخلاصه ،گربه خیلی مارموزه عذاب وجدانت اشتباهه